Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve van egy barátom.Eleinte még dolgozgatott,idén 2 hetet sikerült idáig.40 évesek vagyunk.Ő az anyukájával él,én albérletbe a gyerekemmel.Nonstop facebookozik.Én 3 műszakban dolgozom.Hogyan zárhatnám le békésen a kapcsolatot?Nem megy ez így nekem.
Engem ezekben a történetekben nem a végkifejlet döbbent meg általában, hanem az, hogy hogyan jönnek össze ilyen formákkal a nők? Sosem kaptam még érdemi választ.
Mert ne mondja nekem senki, hogy például ez az ember annyira rohadt más lett volna két évvel ezelőtt.
Mennyire felfordul a gyomrom ettől a tipikus magyar bolsevik proli viselkedéstől... A szocializmus már több, mint 40 éve véget ért, túl kéne már lendülni ezen a "(bármilyen, lehetőleg fizikai és alulfizetett) munka = érték" szemléleten.
Meg azon a rendkívül káros szokáson, hogy állambácsi mindenkit megvédett önmagától és a saját hülyeségétől is. Milyen ember az olyan, aki hagyja, hogy a saját gyereke - akinek NORMÁLIS ALAPÉRTÉKEKET KELLETT VOLNA ADNI - hagyja, hogy élősködjön rajta?
Vagy az van, hogy anyuci magányos és örökké a pici fiáról akar gondoskodni, a pici fia meg belerohadt a langyos pocsolyába, mert nem volt se külső (mert anyuci még adta alá a lovat), se belső (mert így is volt nője és így is kielégítő és kényelmes az élete) kényszer, hogy a saját lábára álljon.
Vagy anyucinak előtte komoly pszichoterápiás üléseken kellett volna részt venni, mielőtt gyereket vállal (de jobb később, mint soha), megtanulva olyanokat, mint "nemet mondás művészete", illetve "asszertív kommunikáció" és nem utolsó sorban "következetesség". És nem kifogás, hogy ezekre képtelen, mert ez nem csak a gyerekével szemben szánalmas és látható az eredménye, hanem az élet más területén sem tud megfelelően funkcionálni egy ilyen ember. Ezekből lesznek azok, akikre a főnök rátelepszik, akik rádolgoznak a kollégákra, akik megveszik a terméket az ügynöktől és az utolsót is odaadják a kéregetőnek is, csak hagyja már őket békén, akik levegőt sem mernek venni, amikor csöngetnek a Jehova tanúi és akiket ha jobban megismersz, akkor vagy kihasználod őket (mert nem lehet nem kihasználni, szinte a homlokára van írva), vagy inkább távol maradsz tőle (mert túl etikus vagy, hogy másokat kihasználj, ugyanakkor ahhoz meg túl érzékeny, hogy egy született mártírt láss szenvedni, mert az ösztöneid azt diktálnák, hogy segíts rajta, de ezzel valójában csak a kihasználóit segítenéd a lánc végén, mert amíg ő nem változik, amíg ő újra és újra engedi magát kihasználni, addig bármilyen neki adott segítség feneketlen kút.
1. Meg valsag van es erezheto is. Munkat talalni nem egy csettintesbe kerul, sajnos idobe tellik.
De irtad, hogy mit csinal, ezert gaznak tartom. Mert ha probalkozna legalabb keresni, akkor egyuttereznek, de ugy, hogy nem keres, ezert tenyleg gaz.
13
Jelen pillanatban, csak az nem dolgozik, aki nem is akar
14
ja mucika 2019 ben ez igaz volt.
15
Ez nem igaz! Tudom, HR.es vagyok! Tovabbra sincs munkaerő!
hol? milyen szferaban?
ellenkezojet erzem...legtobb ceg pofatlanul szorakozik és kihasznalja, hogy sok a munkakereso
#14: "Jelen pillanatban, csak az nem dolgozik, aki nem is akar"
Az ilyen embereket én úgy, de úgy megleckéztetném. Megismerném a legbelsőbb pszichológiai működésüket, személyiségüket és beraknám őket olyan munkakörbe, ami ellen minden sejtjük tiltakozik. Ha gizda elméleti emberek, akkor mehetnének építőipari segédmunkásnak, ha sosem tudtak korán kelni, akkor 3 műszakba gyárba, ahol reggel fél 4-kor kell kelni, hogy 5-re beérj. Ha nem bírják a meleget, akkor gyrososhoz húst sütni, vagy kemence mellé, ha fázósak, akkor hűtőházba, ha a szabad levegővel van bajuk, akkor a hóban, fagyban, esőben, kánikulában kint lenni, ha a bezártságot nem bírják, akkor egy gép előtt ülni rövid pisiszünetekkel napi lehetőleg 12 órába.
Ha az embereket utálják, akkor ügyfélkapcsolati referens mosolyra kötelezve, ha bizonytalanul közlekednek és tájékozódnak, akkor biciklis netpincér futár és így tovább...
Ja, és mellé albérletben kellene élniük, nem ám ügyeskedve. Nincs se mamahotel, se barát(nő) saját lakással, se semmi trükk. Tehát a fizetése 80-ának akkor is a lakhatásra kell menni, ha történetesen 3 diplomája van.
Megtanulná, hogy ne okoskodjon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!