Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéz mélyen a szemembe a csaj, amikor elmegyek a közelében, akar valamit? Amikor velem jött szembe meg lesütötte a tekintetét. Köszöntünk egymásnak aztán ennyi.
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 09:19
1/11 anonim válasza:
Gondolom tetszel neki, de amikor túl közel érsz hozzá, akkor zavarba jön. Én is így voltam ezzel.
2/11 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Én is így voltam ezzel egyszer
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez majdnem 100 százalék hogy bejövök neki ezek szerint.
2021. aug. 17. 10:16
4/11 anonim válasza:
A női agy kifürkészhetetlen, hiába próbálták megtalálni, hült helye van, csak a nagy üresség van a helyén. :D
5/11 anonim válasza:
Én pont így csináltam ma (is) egy pasival.
Igen, akarnék tőle vmit. Min. egy szexet, mert annyira kívánom.
6/11 anonim válasza:
Igen. Én is úgy voltam. Szemeztem vele, de mivel vette a lapot, zavaromban másféle kaptam a tekintetem. Ő meg kacsintgatott. Abból vettem a lapot, hogy nem képzelem be, hogy tetszek neki.
Nagyon bennem maradt ez az emlék róla. Mivel más nem történt, mert nem történhet...
7/11 anonim válasza:
Én is szemeztem sokáig egy sráccal. Hónapokig. Arra nem volt képes, hogy odajöjjön hozzám dumálni vagy valami.
8/11 A kérdező kommentje:
Én odamentem ilyen szemezős csajhoz, aztán mégse kellettem neki...erről ennyit.
2021. aug. 20. 11:02
9/11 anonim válasza:
Tetszel neki, csak lehet fél attól hogy esetleg neked ő nem és nagy pofára esés lenne.
10/11 anonim válasza:
Én ezt a tükör előtt szoktam és mindig viszonozzák. Csodálatos szarelem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!