Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn egy lányt lehordtam rendesen mindennek. Feljelenthet ezért?
Figyelt kérdés
Nem részletezném, de anyáztam neki rendesen az anyját is lehordtam mindennek, meg azt is írtam neki, hogy remélem lezuhan a gépe. Plusz miután kiderítettem, hogy ki a barátja jelenleg, elküldtem a teljes ismerkedésünket a barátjának Facebookon. Ebből lehet bajom?2021. aug. 14. 20:28
2/27 anonim válasza:
Nem hiszem, de mért kell így viselkedni? Gondolom hazudott a csaj, vagy elutasított, de ilyet akkor se kéne..
3/27 anonim válasza:
Pedig mindenki a rèszletezèsre kíváncsi
A válasz nem
4/27 A kérdező kommentje:
#2 Igazad van. Nem is értem mi ütött belém. Túlreagáltam a dolgot.
Igazából azóta történt más is, mert írt egy sms-t hogy szakítottak a barátjával és engem agyon fog veretni meg ilyenek. Komolyan kezdek aggódni. Szerintetek nem kellene elmennem a rendőrségre ez ügyben?
2021. aug. 14. 20:36
6/27 anonim válasza:
Mostmár állj bele konlfiktusba, te csináltad. Ha kihátrálsz, egy gyáva kis pöcs leszel. Bár ez alapján tényleg az vagy.
7/27 anonim válasza:
Meg ha nem svàjcba valami "takarítónő" és a palija nem strici ne foglalkozz vele, mer' csicskàl.
Munkahely / otthon cím ne legyen meg , mert a bosszú bosszút szülhet
8/27 anonim válasza:
Fiú: Zuhánjon le a gíped te rákos!
Lány: Szíjjel veretlek, te átkos, bézbózütős veretők mennek, az biztos!
Pedig összeilletek. :)
9/27 A kérdező kommentje:
#5 A lakcímemet nem tudja, csak a várost ahol lakom, plusz Facebook ismerősökön keresztül is megtudhatja hol lakom akár...
2021. aug. 14. 20:43
10/27 anonim válasza:
Làny: "1 húr legyen a szíveden, a ràk pengesse"
😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!