Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ronda vagyok?
Íme random 4 fotó rólam... 29 éves Budapesti srác.
Nem tudom mi a fene történik, más férfiakra tapadnak a nők, akikben nem látok túl sok vonzóságot férfi szemmel, én meg a kutyának se kellek. Se bulizóhelyen, se társkeresőkön. A facebookos társkeresőbe mindenkit jobbra húzok, és alig matchol valakivel, akikkel meg igen, kifejezetten sértőnek tartom, hogy velük... Pocakos vagyok ha ez számít, de nem vészes. Érdekelne hogy ronda vagyok-e és hogy mennyire, miért, és hogy mit tudnék tenni ellene... Félig arab vagyok, azért nézek ki úgy, nem roma vagyok... Már gondoltam erre is, hogy ez a baj!
Végig olvastam a hasznos hozzászólásokat és elég sok hasznos tippet írnak,ezeket érdemes lenne megfogadni.
Nekem például tetszett a kis haj,így kb majdnem teljesen le nyírtam, de rá kellet jönnöm hogy nem áll jól,nem való a felyformámhoz,ezért kisérleteztem, majd el mentem egy fodrászhoz.
Össze foglalnám min kellene változtatnod :
1.Haj viselet,ne haragudj de a te fejformádhoz ez nem való,tudom nem könnyű most ez de hidd el nekem sem volt könnyű ezt be ismernem magamnak,ezt a haj viseletet felejdzsd el,ez az első lépés.
2.Fogadd el magadat,ha nem tetszik valami akkor változtass rajta.
3.Tegyél magadban rendet,zárd le a múltat és kezdj új életet. Néhány önfejlesztő könyvet is érdemes lenne el olvasnod.
4.Légy magabiztos,legyen magabiztos testartásod és mosolyogj,gondolom te sem mennél oda olyan nőhöz aki például mérgesen néz.
5.Kezdj el sportolni,nem kell ezt túlzásba vinni,nekem például az úszás segített,próbáld ki de mást is nyugodtan ki lehet és javaslom is, sportnak jótékony hatása van,hidd el.
6.Légy pozitív.
Sok sikert kívánok. 🙂
Szerintem elég gonosz a nézésed, és látszik hogy cigány vagy. Rossz kombó.
Mindegy milyen kedves vagy, társkeresőn úgyis csak a képed nézik, az alapján ítélkeznek
Őszinte leszek.
Anno régen én is mindig ezen agyaltam, mert én meg jól nézek ki(26/N), és alig van udvarlóm meg baràtnőim. Nálam sajnos az hat ki erre, hogy lelkileg nagyon gáz allapotban vagyok egy kiskori családi dolog miatt, most jelenleg pszichoterápiára küldtek.
Egy másik srác ismerősöm meg kicsit hasonlít rád, a szemei még talán a tiednél is karikásabbak, és tapadnak rá a nők, pedig gusztustalan a stílusa,lekezelő.
Van két barátnőm, akik gyönyörűek, és nem találnak part.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy nyilván ez egy összetett dolog és sokmindentől függ. Tesóm sem egy jóvágású pasi mégis talalt part.
Meg kell ragadni a lehetőségeket, elfogadni magad és próbálkozni. Nyilván szerencse is kell hozzá.
Ez az én véleményem.
De sok itt a bunkó ember… névtelenül könnyű mindenféle ostobaságokat beszélni.
Kérdező nincs gonosz tekinteted, nem vagy “cigányos”, nincs veled semmi baj.
ma 14:52
Vajon a ket baratno meg a kommentelo mennyire valogathatnak,hogy nem akad nekik pasi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!