Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet valami olyan kémiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet valami olyan kémiai anyag, "bájital", étel vagy illat amivel vonzalmat/szerelmet lehet ébreszteni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok annyira hülye, hogy varázslatokban higgyek, így a bájitalnál erős az idézőjel. Inkább érdekelne, hogy van-e bármi amivel lehet ezt befolyásolni. Sajnos olyan dolgokra nem lehet alapozni, mint jóképűség vagy jó testi adottságok, mivel azokkal nem rendelkezem.

Így csak az érdekel, ha valaki megkedvel, jól elvagyunk, de hajtana el, mert "túl ronda vagy, hogy hozzád érjek" akkor mivel lehetne még a saját oldalamra hajtani a vizet?

(Egy kis esély, az esélytelennek)

#szerelem #szülő #vonzalom #elixír #rondaság #ronda vagyok ez van #rondának születtem
2016. jún. 16. 23:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
2016. jún. 16. 23:34
 2/31 A kérdező kommentje:
Akkor ez tudjuk le a napi "poén"-nak, elég is lesz nenyi a jópofaságból.
2016. jún. 16. 23:37
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
majdnem bepislantottam a nevetéstől! :D
2016. jún. 16. 23:37
 4/31 anonim ***** válasza:
67%
Az izzadt póló szaga, ha magas, izmos, kigyúrt férfi izzadta össze.
2016. jún. 16. 23:45
 5/31 A kérdező kommentje:

Kezdünk a Heti Hetes irányába eldöccenni.

2016. jún. 16. 23:47
 6/31 anonim ***** válasza:
Feromonok. De ezek is inkább a szexuális vonzalomért felelnek, nem a szerelemért. Sok helyen árulnak ilyen parfümöket...stb, de fogalmam sincs, mennyire hatásosak, vagy épp nem azok.
2016. jún. 16. 23:48
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a Harry Potter jutott eszembe. De nem gúnyolódásból. A HP-ben az is benne van, hogy amikor Voldemort apja megtudja, hogy csak bájital miatt lett szerelmes, nagyon mérges lesz, és elhagyja a nőt. Szerinted van annak

1. értelme

2. rációja

3. eredménye,

hogy valaki nem is szeret, de valamivel elcsábítod?

2016. jún. 16. 23:49
 8/31 anonim ***** válasza:

csak vágyfokozók vannak, pl tengeri herkentyűk.

De szerelmet étellel soha nem fogsz kelteni.

2016. jún. 16. 23:50
 9/31 anonim ***** válasza:
Ne vizet hajts...hívd meg egy két koktélra...hátha
2016. jún. 16. 23:51
 10/31 A kérdező kommentje:

Tudsz valam mást? Ha nem étellel vagy kémiai anyaggal, akkor mivel? Kérlek ne írd azt, hogy legyek szép vagy nagyon gazdag, mert egyik se fog menni.

2016. jún. 16. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!