Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet valami olyan kémiai anyag, "bájital", étel vagy illat amivel vonzalmat/szerelmet lehet ébreszteni?
Nem vagyok annyira hülye, hogy varázslatokban higgyek, így a bájitalnál erős az idézőjel. Inkább érdekelne, hogy van-e bármi amivel lehet ezt befolyásolni. Sajnos olyan dolgokra nem lehet alapozni, mint jóképűség vagy jó testi adottságok, mivel azokkal nem rendelkezem.
Így csak az érdekel, ha valaki megkedvel, jól elvagyunk, de hajtana el, mert "túl ronda vagy, hogy hozzád érjek" akkor mivel lehetne még a saját oldalamra hajtani a vizet?
(Egy kis esély, az esélytelennek)
Félreért... Én nem dugni akarok vagy egy potya éjszakát...
8-as vagyok.
Próbálkozz nagyon sok lánynál és akkor össze fog jönni.
Van az az aranymondás, hogy az a férfi aki a legtöbb nőt megdugta, ugyan az, mint akit a legtöbb elutasított.
Állítólag a meleg italok (pl. kávé, tea, kakaó, forrócsoki) fogyasztása, kellemesebb nyomot hagy az emberben, mintha ugyan azzal az személlyel meginnának egy pohár hideg akármit a randin.
Már meg nem mondom hol hallottam.
Rondaként nagyon más lehetőség nem marad... Hiába bármi, amíg undorodnak a külsőmtől.
Van egy anyag amit a szervezetünk elkezd termelni, amikor valakihez vonzódunk, és amikor a másik megérzi az számára vonzó, tehát ez is kölcsönösen működik. Természetesen ezt az illatot mi konkrétan nem érezzük, és nem is hinném hogy az emberi kapcsolatoknál jelentősége lenne, hiszen mi nem szagok szerint párzunk mint az állatok :D
Egyébként a neve pheromon, és gyártanak ilyen tartalmú parfümöt de kérdező EL NE HIDD hogy ennek van hatása, mert ez csak népbutítás :D Mivel ezt parfümbe rakják, főleg nem fog érződni semmi, még annyi sem amennyit a saját tested termel, mivel a sok illatanyag amit használunk elnyomja a természetes illatunkat is.
Egy kapcsolat kölcsönösen alakul ki, a szimpátiát pedig nem fogod tudni semmivel sem befolyásolni.
A feromonos parfüm marhaság, a felnőtt ember nem érzékeli a feromont. Nem méhecskék vagyunk... Mellesleg mint az egyik előző írta, parfümbe rakva még akkor se hatna, ha egyébként érzékelnénk, hisz a parfümillat elnyomja.
Amúgy kérdező, ilyen kérdésre komoly válaszokat vársz? :D Ha létezne ilyen dolog, akkor azt nem itt gyakorikérdéseken kérdezgetnéd.
Másrészt szerintem elég etikátlan dolog lenne ilyen módon befolyásolni az érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!