Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami támpont arra, hogy kinek melyik esküvői ruhaanyag áll legjobban?
szatén, csipke, sifon, selyem, tüll, organza, taft ...
Nyilván az ember felpróbálja, de mielőtt megtenné, és csak elképzeli, nincs valami sablon rá, mint pl tavasztípus - nyártípus..., karakter, bőrszín, alkat, jellem... egyéb.
( A TLC-n ( mondj igen a ruhára ) rögtön látja a konzultáns, hogy mi állna jól. )
En is szoktam nezni a tlc-n ezt, de erre utalo mondat sose hangzott meg el, legalabbis alkattal, bortipussal kapcsolatban nem. Altalaban a buli stilusatol fuggoen valasztanak anyagot. Ha elegans, akkor szatent, taftot ajanlanak. De ha olyan a fazon, akkor egy tullos ruha is lehetet elegans.
Az en tapasztalatom viszont az, hogy kreol borrel erdemes kerulni a fenyes anyagokat.
Nekem organza anyagú, sellő fazonú ruhám lesz. A szalonban felpróbáltam egy szatén sellőruhát is, és borzalmasan állt. Vékony vagyok, de mégis annyira kirajzolódott benne mindenem, hogy nagyon előnytelen volt. Szóval én a szatént nem igazán ajánlanám.
Hogy melyik testalkathoz milyen fazon illik, arról rengeteg útmutatót találsz a neten. Még talán a bőrszín fontos. Szerintem a hófehér ruha a fehér bőrű, sötét hajú lányoknak áll jól.
Én is tényleg csak azt tudnám mondani, hogy a túlsúlyosak kerüljék a nagyon fényes, feszülős szatént...
Amúgy meg a konzultánsok sem mindig látják jól, hogy kinek mi állna jól, láttam már borzalmakat 1. ruháknál a műsorban...
hú de jó hogy sokan válaszoltok!
1. - tetszett ez a "tampon" dolog
2. - mondasz valamit ami elgondolkodtatott és valamelyest válasz is a kérdésemre. Azt írod pl elegáns helyszínhez szatén. Tulajdonképpen akkor emberi jellemere is vonatkoztathatjuk a ruhát, nemcsak helyszínre. Pl. elegáns, drámai megnyilvánulású nőnek szatén, bohókásnak tüll, ártatlannak, gyerekesebbnek csipke... - ez elgondolkodtatott - köszi!
3. - ezen a jéghegyen jót röhögtem.
4. - nem a fazon érdekel igazán, hanem az anyag, pont mert mindenhol csak fazonról írnak. De a szatén dolog érdekes mit írsz, vékony apró lányoknak nem ajánlják a szatént mert agyonnyomja - vékony vagy írod, de nem tudom milyen magas vagy.
5. igen, a fényessel vigyázni kell.
Igen ez érdekes. Hogy ami kívül jól néz, nem biztos, hogy "belülről is jó áll".
az a legfurább, ha a kettő teljesen elüt. Talán a belső passzolás valóban fontosabb - mint ahogy nálad is az - hiszen kisugárzik, és valami zavart kelthet, ha a lényed tök más, mint ami rajtad van. mint a hétköznapi cuccokban is. assssszem fején találtad a szöget :)
A keményebb, illetve a fényes anyagok nem javasoltak olyanoknak, akik alakbeli problémákkal, súlyfelesleggel küzdenek. Ugyanúgy nem feltétlen előnyös egy 40 kiló vasággyal típusú hölgynek, mint ahogy egy 200 kilós milói vénusznak sem, tehát nem kilófüggő. Az ilyen anyagokat elsősorban az átlagos, arányos alkatú nőknek szokták javasolni.
Nagyon világos bőrrel inkább ekrü, törtfehér, stb. árnyalatokat szokás választani a színhatás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!