Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak tampont vásárolni olyan ciki lehet, mint fiúnak óvszert? (Szándékosan nem nő és férfi jelzőt használtam)
Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 12:11
2/9 anonim válasza:
én vettem óvszert már...és mit ne mondjak elég kínos volt a helyzet még így lányként is mert a pénztáros csajnak nem működött a csipogtatója...és átadta a másik kasszának így nem csak az a sor látta hogy egy nagy csomag óvszert veszek lányként hanem még a mellettünk lévő sor is :/ vicces volt 18/Lány
3/9 anonim válasza:
ez akkor gáz ha a csajod/pasid anyja az eladó. Vagy ha egy 5000 éves banya/kénjec az eladó és röhög.
Vagy régi ellenséged az eladó... "háhá az xy ekkora tampont használ"
4/9 anonim válasza:
ha az eladó nő, egyáltalán nem gáz tampont vagy betétet venni
amúgy meg tudom hogy az eladót hidegen hagyja, hogy mit veszek
esetleg ha megjegyzést tesz, akkor kellemetlen, de velem ilyen még nem volt
5/9 anonim válasza:
sztem nem az, én is vettem már óvszert... és direkt a 12-es kiszerelést :D szeretem az ilyen helyzeteket :D
6/9 anonim válasza:
Nekem azért kínos betétet (tampont nem használok) venni, amikor férfi a pénztáros...
7/9 anonim válasza:
én sose éreztem cikinek.. ha kell, akkor kell..
8/9 anonim válasza:
az volt a fura mikor tampont is vettem, magamnak, meg óvszert egy barátnak xD néztek rám:))
9/9 anonim válasza:
Ezek mind természetes szükségletek, nem tudom, mi lenne kínos rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!