Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám feltenni a tampont?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám feltenni a tampont?

Figyelt kérdés
Már évek óta menstruálok de 1 eve kezdtem megprobalni a tampont feltenni. De egyszerűen nem megy, a legvéget nem tudom feljebb tolni. Nem tudom hogy mit kene csinalnom ugy erzem mintha semmi nem lenne tovabb. Probalom de nem tudom hiaba valtoztatnek iranyt. Rajtam kivul mar minden osztalytarsnom tud hasznalni. Igy is azt mondom nekik hogy en is azt hasznalok mert cikinek tartjak ha valaki betetet hasznal.
2014. dec. 6. 16:35
 1/8 Mellékhelység ***** válasza:
Anyukádat megkérdezted?
2014. dec. 6. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen ő is probalta mar elmagyarazni.
2014. dec. 6. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Évek óta menstruálsz?! Jó ég, és hogy bírod?

Úgy tudom a dobozon van használati utasítás, ha nem megy akkor kérdezd meg anyudat, hogy magyarázza el.

2014. dec. 6. 16:38
 4/8 Mellékhelység ***** válasza:
Orvosnál voltatok? Sose lehet tudni.
2014. dec. 6. 16:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Mondom mar o is magyarazta. De a hasznalati utasitas nem er semmit. Nem tudom feltenni.
2014. dec. 6. 16:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem meg nem voltunk orvosnal.
2014. dec. 6. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kb. 7-8 évvel tudtam először feltenni, előtte hiába próbálkoztam, semmi siker. Akkor meg a közeli boltban nem volt betét, csak tampon, és elhatároztam, hogy menni fog. Először nem jól csináltam, aztán már bátrabb voltam, ezért nem feszültem be és akkor sikerült. Ha rágörcsölsz, és nem lazítod el magad, nem fog menni. Csak nyugi!
2014. dec. 6. 16:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi de nyugodt probalok lenni es szerintem az is vagyok, de pl maszturbalni sem tudok, meg a huvelyemet is alig talalom.
2014. dec. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!