Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivancsiskodo123 kérdése:

Én ronda vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Íme random 4 fotó rólam... 29 éves Budapesti srác.

Nem tudom mi a fene történik, más férfiakra tapadnak a nők, akikben nem látok túl sok vonzóságot férfi szemmel, én meg a kutyának se kellek. Se bulizóhelyen, se társkeresőkön. A facebookos társkeresőbe mindenkit jobbra húzok, és alig matchol valakivel, akikkel meg igen, kifejezetten sértőnek tartom, hogy velük... Pocakos vagyok ha ez számít, de nem vészes. Érdekelne hogy ronda vagyok-e és hogy mennyire, miért, és hogy mit tudnék tenni ellene... Félig arab vagyok, azért nézek ki úgy, nem roma vagyok... Már gondoltam erre is, hogy ez a baj!

2021. aug. 15. 09:43
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
94%
Passz, férfiként mondom nem vagy ronda sőt így a képek alapján jóvágásunak is tűnsz. Tudom, nők válasza jobban érdekel.. :D
2021. aug. 15. 09:55
 2/41 anonim ***** válasza:
87%
Barátnőm szerint nem vagy csúnya, de nem is szép. Gonosz a tekinteted, rossz energiát árasztasz.
2021. aug. 15. 09:56
 3/41 anonim válasza:
91%

Nekem nem jössz be az biztos.

De, hogy sértőnek találod azt is ha valakinek meg mégis, ne húzd jobbra ha nem jön be a lány.

Szerintem itt nem külsővel, legfőképp nem a származással vannak a gondok...

Mindenkinek megvan a párja biztos neked is csak még nem találtad meg.

2021. aug. 15. 09:58
 4/41 A kérdező kommentje:
Pedig kedves vagyok :(
2021. aug. 15. 09:58
 5/41 A kérdező kommentje:

"De, hogy sértőnek találod azt is ha valakinek meg mégis, ne húzd jobbra ha nem jön be a lány."

Olvasd el újra légyszi :D És ne forgasd ki

2021. aug. 15. 09:59
 6/41 anonim ***** válasza:
41%
Pár kilót fogyhatnál, mert látszik, hogy kicsit dagi vagy, de utána szerintem jó leszel. A harmadik, negyedik kép kifejezetten szexi, bár én elfogult vagyok, mert szeretem az arab pasikat. (van barátom, úgyhogy privátot légyszi ne!)
2021. aug. 15. 10:02
 7/41 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez a haj az, ami sok lanynak nem tetszik. Legalábbis nekem, kb 10 eve volt divat, de nekem mar akkor sem tetszett.
2021. aug. 15. 10:03
 8/41 A kérdező kommentje:
Milyen haj amit imadnak a lanyok? Mi fiuk a kibontott hosszu hajat imadjuk peldaul ugye... Esetleg ha rovidebb, akkor az állig érőt... Tuti van ilyen majdnem minden lanynak tetszo frizura, csak fiuban
2021. aug. 15. 10:06
 9/41 anonim válasza:
96%

5.

Én is fent vagyok azon a társkeresőn és ha valaki nekem nem jön be egyszerűen x, vagy tovább lapozok.

Engem is kedvelnek fura arcok de sértőnek semmiképp nem találom ha valaki mégis próbálkozik.

Nekem azon a társkeresőn csak egy a fura, hogy elvárása mindenkinek annyi, hogy úristen...

(Mind a 2 oldalon.)

Ahogy fentebb írta valaki tényleg olyan gonosz a tekinteted, nekem pont azért nem jössz be.

De ez az én véleményem úgy, hogy persze nem ismerlek.

2021. aug. 15. 10:06
 10/41 anonim ***** válasza:
94%

[link]

[link]

[link]

Ilyen hajakkal próbálkozz egy igényes barbershopban! Ezt a hsszú, felzselézett hajat nagyon gyorsan felejtsd el!

Kezdj el sportlni + igyá több folyadékot, és próbálj többet is aludni, mert nagyon fel van püffedve a szemed alatt!

2021. aug. 15. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!