Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivancsiskodo123 kérdése:

Én ronda vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Íme random 4 fotó rólam... 29 éves Budapesti srác.

Nem tudom mi a fene történik, más férfiakra tapadnak a nők, akikben nem látok túl sok vonzóságot férfi szemmel, én meg a kutyának se kellek. Se bulizóhelyen, se társkeresőkön. A facebookos társkeresőbe mindenkit jobbra húzok, és alig matchol valakivel, akikkel meg igen, kifejezetten sértőnek tartom, hogy velük... Pocakos vagyok ha ez számít, de nem vészes. Érdekelne hogy ronda vagyok-e és hogy mennyire, miért, és hogy mit tudnék tenni ellene... Félig arab vagyok, azért nézek ki úgy, nem roma vagyok... Már gondoltam erre is, hogy ez a baj!

2021. aug. 15. 09:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem jól nézel ki, de az lenne a jó, ha te éreznéd így. Azt pedig, hogy ezért min kell (kell-e) változtatnod, nem tudom. Biztos megtalálod majd a párod. És próbálj meg szerintem nem rágörcsölni a párkeresésre.
2021. aug. 15. 10:11
 12/41 anonim ***** válasza:
79%
nem vagy az, csak a fotók előnytelenek. Érdemes rászánni pár ezret és elmenni egy valamire való fotóshoz, 1 óra alatt csinál rólad 400+ képet, több szettben, több oldalról. Azok közül lehet válogatni.
2021. aug. 15. 10:12
 13/41 A kérdező kommentje:

Hat az elso haj szornyen nyomorek neharagudj :D velemenyem szerint lehalabbis... A masodik nem rossz, a harmadik meg nagyon nem en vagyok!

De koszi a tanacsokat. Nem sportolok, nem is fogok, beteg vagyok, es emiatt ilyenek a szemeim. Amugyis karikasak voltak mindig, de kronikus betegseggel diadnosztizaltak egy eve mar, es hat ez mar igy fog maradni, ez annak a mellekhatasa. A hajak matt wax amugy es nem zsele, egyebkent nem tudom mivan vele hogy "felejtsem el", elhiszem hogy nem tetszik, de azert nem gaz haj hogy igy beszeljunk rola :D meg ez sem egyszeruen csak felvan "zselezve" hanem ennek is van fazonja... :)

2021. aug. 15. 10:14
 14/41 A kérdező kommentje:
A betegsegem miatt nem tudok sportolni meg amugysem akarnek ha tudnek se mert nem az en bilagom... egyebkent koszonom mindenkinek szepen a valaszokat
2021. aug. 15. 10:15
 15/41 anonim ***** válasza:
87%
Pasiként írom, de nem vagy ronda egyáltalán, csak peched van vagy rossz helyen / rossz lányoknál próbálkozol.
2021. aug. 15. 10:18
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
Hát a hajad valamikor 2005 környékén volt divat. Sportolni meg ha nem lennél beteg is lusta lennél. Mivel a tanácsokat nem fogadod meg, ezért gyanítom te is arra apellálsz, hogy majd egy nő megsajnál, és ír privátot:D
2021. aug. 15. 10:18
 17/41 A kérdező kommentje:

Nem :D megfogadom oket de a sportot nem :D es egyebkent nem ertem miert a divatot kene kovetni, miert nem azt ami igazan jo? vagy ami az embernek tetszik magan :D

egyebkent el vagy nagyon tajolva, ez nagyon nem 2005os divat :D talan 2016ban volt igazan az

megnezted jol azokat a kepeket? :D

2021. aug. 15. 10:21
 18/41 anonim ***** válasza:
96%

Őszinte leszek és le is lehet pontozni, de szerintem is részben az az ok, hogy nagyon cigós a megjelenésed. Sajnos az se sokat segít, hogy amúgy félig arab vagy. Mindkettő nagy mínusz, és nem csak nálam.

Másrészt ezek csak képek. Nekem is van olyan fiú ismerősöm, aki a kepeken nem is rossz. De élőben meg...jajj... A tartása, a hangja, a mozgása, az egész fellépése nagyon gáz. Csak szegénynek ezt most hogy mondod el, hogy neten megismer valakit, és első randi után miért szívódik fel.

A névtelen fórum helyett ezért kéne neked is egy őszinte barát(nő), és lehet, hogy olyat mond, ami fáj, de legalább tudod, hogy hol a probléma.

2021. aug. 15. 10:21
 19/41 anonim ***** válasza:
97%

Tudom nők válasza érdekel jobban, de srackent mondom, hogy ne nézz iylen mogorván.

Ezt én is mindig megkaptam. Mosolyogj!!

2021. aug. 15. 10:23
 20/41 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem a hajjal van "gond", pl egy physique versenyzőnek lehet akármilyen haja olvadni fognak érte a nők. Én is csak a sportot tudnám ajánlani, helyre tenne fejben és megjelenésben is. Nem az számít feltétlenül amúgy hogy milyen a külsőd, hanem hogy ahhoz milyen viselkedés társul. A határozott, domináns, humoros, tájékozott férfiakat csípik a legtöbben, ha te ilyen vagy és mellette tudsz mosolyogni (egészséges fogakkal, hiszen az ápoltság is fontos), és esetleg még ki is nézel valahogy szerintem nyert ügyed lenne a nőknél. Én ezt általánosságban írom, mert mindenkire vonatkozhat (tudjuk hogy a személyiség változtatható, de a genetika nem, ettől függetlenül nem csak Adonisznak volt barátnője a történelemben)
2021. aug. 15. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!