Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ronda vagyok?
Íme random 4 fotó rólam... 29 éves Budapesti srác.
Nem tudom mi a fene történik, más férfiakra tapadnak a nők, akikben nem látok túl sok vonzóságot férfi szemmel, én meg a kutyának se kellek. Se bulizóhelyen, se társkeresőkön. A facebookos társkeresőbe mindenkit jobbra húzok, és alig matchol valakivel, akikkel meg igen, kifejezetten sértőnek tartom, hogy velük... Pocakos vagyok ha ez számít, de nem vészes. Érdekelne hogy ronda vagyok-e és hogy mennyire, miért, és hogy mit tudnék tenni ellene... Félig arab vagyok, azért nézek ki úgy, nem roma vagyok... Már gondoltam erre is, hogy ez a baj!
Nincs veled semmi baj így fotón, de a külső nem minden. Sok múlik a kisugárzáson, személyiségen.
N
Van egy ismerősöm ő is félig arab.
Kicsit még hasonlítasz is rá külsőleg.
Ő világ életében igazi csajmágnes volt.
Rá tényleg tapadnak a nők.
Ő elég határozott, nem beszari bármelyik nőhöz rögtön odamegy és
elég hamar elbűvöli őket a stílusával.
Ha nem vagy sikeres akkor főleg ezzel lehet a baj, hogy nem jön neked ösztönösen a nőkkel való kommunikáció.
Így olyan, a leírásod alapján, mintha te lennél az ismerősöm "jin jang párja", aki sikertelen a nőknél ugyanolyan testi adottságokkal.
Én megértem, mert nekem se nagyon megy, én kezdem elfogadni.
Egyébként, választhatnál párt az arab országokból is.
Szerintem ott még sokkal hűségesebbek a nők.
Az ismerősöm is hiába sikeres a nőknél stabil hosszú távú kapcsolata még nem volt, csak sosincs nőhiánya.
Az öccse meg szerzett feleséget az arab világból és már van szép kis családjuk, szerintem az jobban megéri.
Teszel olyan kockás terítőt a fejedre, aztán alatta lehet olyan a séród amilyet akarsz. Meg azt is látják, hogy arab vagy és nem cigány, így nem kell magyarázkodnod se miatta, ami külön rossz pont lenne. Így két legyet ütsz egycsapásra. 😃
Amúgy igen, nem az, hogy ronda vagy, de ha ez a gyári nézésed (szúrós tekintet), akkor az lehet elijeszti azt, akinek amúgy tetszenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!