Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lejjebb adnátok az elvarasaito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejjebb adnátok az elvarasaitokból csak azért, hogy legyen párotok?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül a külsőre értem a dolgot. Volt már kapcsolatom viszont lassan 35évesen úgy érzem, hogy nem fogok megfelelő párt találni magamnak. Ez a rongyrázós, magamutogató stílus nagyon távol áll tőlem. Persze volt is és lesz is kivétel ez alól mégis úgy érzem ha csak nem fogadom el a fent leírtakat akkor egy életre egyedül maradok. Tök jól elvagyok így is de lássuk be azért csak társas lények vagyunk.

2021. aug. 15. 09:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
19%
Hát a nők biztos nem XD
2021. aug. 15. 10:15
 12/31 anonim ***** válasza:
95%
Nem. A magány jobb annál, minthogy együtt legyek valakivel, akivel nem vagyunk egymásnak megfelelőek.
2021. aug. 15. 10:22
 13/31 anonim ***** válasza:
32%
erről beszélek XD
2021. aug. 15. 10:25
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

40 évesen úgy látom, hogy a külsőt egyre kevésbé tartom fontosnak, mert azt látom, hogy hosszú távon nem sokat ad hozzá a kapcsolathoz. Cserébe egyre nagyobbak az igényeim, ami a belsőt illeti. Tudom, hogy a múltban mi miatt nem működött, és igyekszem elkerülni az újabb kudarcot.

Az nem érdekel, ha egyedül maradok. Még mindig jobban érzem magam, mint egy rossz kapcsolatban, ahonnan kilépni se egyszerű sok év után.

2021. aug. 15. 10:28
 15/31 anonim ***** válasza:
89%
sosem késő rádöbbeni
2021. aug. 15. 10:33
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az az isten. :D Annyira nem volt rossz soha szinglinek lennem, hogy ne tudjak várni kb bármeddig. Akinek van szinglin egy normális élete, amit szeret, az csak akkor jön össze valakivel, ha vele párban is ilyen élete lesz.

Ez olyan, mintha a belvárosban élve kocsit akarnék venni, de nem találok megfelelőt. Akkor nem veszek, amire nagyon kell, arra lehet bérelni, a többire meg nem fogom elcseszni a megtakarításaimat azért, hogy ne vezessem szívesen. 🤷‍♀️

2021. aug. 15. 11:48
 17/31 moozygoo ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire adod lejjebb.

Ha kicsit az még jó is lehet, fejlődhet tőle a személyiség.

Ha nagyon akkor kicsinálod a lelked amiért meghazudtolod magad.

2021. aug. 15. 11:56
 18/31 anonim ***** válasza:
87%
En szeretek egyedul lenni. Vannak barataim, csaladommal jo a viszony, kollegakkal is, egesz nap jol elvagyunk, ez boven kielegiti a tarsas leny reszemet. A kapcsolat, valakivel egesz nap egyutt lenni otthon, csak akkor jo, ha “tokeletes”. Ha nem, akkor csak zavaro lenne a jelenlete.
2021. aug. 15. 12:30
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
mert máshol nem zavarna a jelenléte? ez tök diszonens
2021. aug. 15. 12:46
 20/31 anonim ***** válasza:
83%
Én pont mostanra jutottam el odáig, hogy nem fogom lejjebb adni. Eddig mindig megalkudtam, csak olyan párom volt, aki fizikailag egyáltalán nem volt az esetem, de rendes volt és emiatt belementem a kapcsolatba, aminek soha nem lett jó vége. 28 éves vagyok, ha találok olyat, aki megfog, akkor boldog leszek, de, ha nem, akkor inkább egyedül maradok, még az is jobb, mint valakivel, aki éppen hogy csak megfelel.
2021. aug. 15. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!