Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen elvárásaitok vannak a nő felé? Mi az a mérce, amit meg kell ugrani?
-szép arc
-maximum "néhány kg plusz" testalkat, annál nem ducibb
-legyen főiskolás, egyetemista vagy diplomás
-legyen kedves, aranyos
-intelligens
-szorgalmas pl. a házimunkában
-ne legyen túl magas, a maximum: 10 centivel alacsonyabb nálam. Annál ne legyen magasabb.
28/F
Az a baj, hogyha valaki kevés elvárást ír férfiként, akkor azért pontozzák le és támadják be, mert neki mindegy, csak lyuk legyen. Ha meg sokat, akkor meg mit képzel magáról. Volt már pár ilyen kérdés és minden normális válasz lepontozást kapott. Csak az kapott felpontozást, aki írt valami pár szavas cuki és használhatatlan közhelyet, mind mondjuk "csak szeressen és szeressem".
Ettől függetlenül:
- Legyen benne valami plusz. Ne legyen olyan sekélyes érzelmileg és értelmileg, mint az átlag női felhozatal. Nyűgözzön le.
- Adjon magára, nézzen ki jól. Lehet rajta jó pár plusz kiló is, de akkor azt hangsúlyozza ki nőiesen.
- Ne veszekedjen, ne hisztizzen feleslegesen. Lépjen túl apróságokon és legyen alapvetően vidám.
- Legyen részben gyerekes, de fontos helyzetekben komoly.
- Adjon meg az ágyban mindent.
Korban, távolságban ne legyen túl nagy szakadék köztünk.
Ne akarjon háztartásbeli lenni, nekem nem társam az, aki ennyire lealacsonyodik, hogy pofonegyszerű, munka után ketten kényelmesen elvégezhető dolgokra teszi fel az életét és kiszolgál. Egy idő után elveszik a méltósága a szememben. Legyen valami, amit szívesen csinál. Nem kell, hogy hülyére keresse magát, de legyen egy normális állással, szakmai tudással több a személyisége, mint a nulla és ne függjön tőlem.
Ne akarjon gyereket.
Exet meg dugóhavert ne tartson a közeli és távoli baráti körében.
Sportoljon.
Beszéljük meg együtt a dolgainkat, nem vagyok kíváncsi hülye célzásokra és játszmákra a fontos dolgokban.
Hűség alap.
Ne kelljen úgy élni mellette, mint valami fogyatékos gyámjaként. Ezalatt azt értem, hogy tudjon főzni, tisztességesen takarítani, rendben tartani magát, ne nekem kelljen már szólnom azért, hogy adjon magára és a környezetére. Nem azt várom, hogy egyedül csinálja ezt, hanem hogy ha már én is megteszem, ő se legyen igénytelen és várja azt, hogy valaki majd összekaparja.
Szeretem, ha egy nő erős. Persze, elgyengülhet néha és nem kell kőből lennie, de legyen tartása, kitartása, önálló véleménye, tudjon önállóan dönteni és akarni dolgokat, ne mindig tőlem várja az áldást.
Szeresse az állatokat.
Ne legyen kényes és sértődékeny.
A vagányabb nők az eseteim, akik rá tudnak kontrázni egy poénra, vissza tudnak csípni, mernek néha nem úrinősen viselkedni, hanem hülyéskedni, lazulni, felszabadultnak lenni, mintha két jó barát lennénk. Tulajdonképpen azok is vagyunk.
30/F
-Létezzen
-Tudjon lélegezni
-Képes legyen az önálló tápanyag bevitelre
-Ne legyen malac alakja
30F
-Bejövős az arca (nem másoknak hanem NEKEM)
-Átlagos testalkat, mellméret tökmindegy
-Reális gondolkodás, ha problémánk van, nyugodtan meg lehet beszélni
-Kellő mértékű piszkos fantázia és humorérzék
-Volt dugóhaverokkal, exekkel ne cimbizzen
-Családcentrikus, akar gyereket
-Legyenek ismerősei akikkel tud találkozni, vagy hobbija, és ne engem basztasson a munkahelyen, hogy ő unatkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!