Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kettős mérce van a nők és férfiak között ismerkedés kapcsán?
ezzel mire gondolsz? hogy pl a nok elvarjak a sajat lakast, mikor ok szulokkel elnek cimu szoveg? vagy hogy a ferfiaknak tobb szexpartnert elneznek?😅 vannak ilyenek, de nem kelle ebbol altalabosotasokat levonni
szerintem amugy nem nagyon van ilyen, mindenkinek megvannak a sajat preferenciai, ami alapjan keresgel. meg a legkarrieristabb baratnom se varta el a sajat lakast, csak albit, azt se feltetlen egyedul berelve. azota mar osszekoltoztek a sraccal. aki nem full gazdag es tisztaban van valamennyire a mai lakashelyzettel, termeszetesnek veszi, hogy tobbedmagaval lakik albiban valaki vagy esetleg meg otthon mert onerot gyujt. semmi baj nincs ezzel. a baj az, hogy sok pasi a nyilvanvaloan gazdag csaladbol szarmazo, szemelyi edzos, draga sminkes, markas ruhas lanyokra hajt, onekik nyilvan mas elvarasaik vannak, mint az egyszerubb lanyoknak. de mindenki addig nyujtozkodjon amig a takaroja er... ha nem vagy azon a szinten hogy az ilyen nok felfigyeljenek rad, nem nyigni kell, hanem tenni. a nok is sokszor sirnak, hogy a nocsabasz jokepu izmos pasinak csak szexre kell. hat, nem csak ezt a tipust kell eszrevenni. ilyen egyszeru....
Nem hiszem, hogy ezt nemekre lebontva lehetne általánosítani, inkább egyének vannak, akiknél van ilyen kettős mérce. Szóval van olyan férfi/nő, aki nem vár el többet, mint amit ő is bele tud tenni a kapcsolatban, de van, aki meg ezt nem veszi figyelembe (az itteni klasszikust idézve nem a saját kategóriájában keresgél).
Például van olyan túlsúlyos, aki nem akar túlsúlyos társat, de lefogyni nem hajlandó.
Rengeteg.
De én direkt leszartam ezeket, amiket elvárnának nőktől, úgy voltam, ha tetszik, tetszik, ha nem, az se baj, csak akkor jól csukja be kívülről az ajtót, és menjen minél messzebb, mert feltartja a forgalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!