Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolkozik azon hogy csak elfogadja h ronda és feladja a szerelmet ?
Jelenleg 24 éves vagyok, 1x se volt barátnőm és szűz vagyok. Próbálok minél többet adni magamra, sportolok, divatosan öltözködni, stb, de genetikámból itélve nagyon ronda vagyok. Kiemelkedő szemöldök csont, szemtengely ferdülés. Próbálok mindenkivel nagyon kedves, és jó fej lenni, figyelmes, tiszetelet tudó, próbálom a személyiségemet folyamatosan fejleszteni. ( És ez nem csak megjátszás, én tényleg egy végtelenül kedves ember vagyok )
Viszont akármikor probálkozok lányokkal ismerkedni, elhívni őket randira, mindig vissza utasítás a vége. Tök m1 mennyit adok magamra, tök m1 mennyit igyekszek, ronda maradok és nem kellek senkinek. Kurvára faxság hogy a lányok a belső értékeket nézik, lehetsz te végtelenül kedves , jó fej, tökre lefogják szarni ha ronda vagy, ellenben lehetsz a világ legnagyobb köcsöge, ha jó képü vagy oda lesznek érted.
Kezdek belefáradni ebbe. Nem , ez nem lelki probléma, ez a valóság.
Elkezdtem gondolkozni az utóbbi időben hogy csak elengedem a dolgot, és szarok az egészre rá, nem mérgezem magam többet ezzel a témával, elfogadom hogy ronda vagyok és nekem soha nem lesz barátnőm.
Valaki van még így ahogy én ? Mennyire megvalósítható ezt a dolgot elérni ?
20: ez egy hülye tanács! :D
Olvashattad, hogy ő kedves, aranyos, igazi rendes férfi, hova fejlessze még a tökéletes belső tulajdonságait? :D
(sőt, kívülről is tökéletes, sportos, igényes, jól öltözött, szóval csak és kizárólag az arca genetikája a baja).
Hát kérdező, sok bullshitet összehordtak itt, valószínűleg többségében nők. Én már nálad jóval idősebb, ronda férfi vagyok én elmondom neked a tutit.
Rondaként:
Esélytelen vagy a társkeresőkön.
Esélytelen vagy random megszólitani, megismerkedni, plázában, utcán, buszon, vonaton stb nőkkel, mert a rondáktól szexuális zaklatásnak veszik😄 ha hozzájuk szólsz, vagy szemezni próbálsz velük.
A szórakozóhelyeket is felejtsd el, még a kidobókkal is összeverethetnek😄 a nőket nagyon védik az ilyen helyeken, mert ha elterjed a híre, hogy itt zaklatják a nőket, meg csappan a forgalom és ugy előbb mondtam, ha a ronda bepróbálkozik,főleg ha ivott két féldecit, akkor az szexuális zaklatás.
Tulajdonképp az az egyetlen, hajszálnyi, esélyed, hogy barátnőt szerezz ronda férfiként, ha olyan a szituáció, hogy a nőnek van ideje megismerni, pl munkahely, suli, azonos hobbi, ilyesmi. De ebbe se fektess nagy reményeket, mert a nők nem maradnak hosszú ideig parlagon, csak az a kategória, ami mi vagyunk férfiban😄. Egy átlagos nő hamar el kel, amikor kinézed magadnak, hogy evvel a lánnyal jó lenne megimerkedni, már van pasija, vagy rajtad kívül már 5-en hajtanak rá. És mindig lesz jobb pasi a melóhelyen, suliban aki elviszi előled.
Hidd el, tapasztalatból beszélek, amit te most kezdesz el 24 évesen én azon már rég túl vagyok😄, én is láthatatlan vagyok és voltam is mindig a nők számára, de én ezt már elengedtem. Nem érdekel és nem is próbálkozok már.
24: amikor tanács kell valamilyen témában, én is mindig olyan emberhez fordulok, akinek semmi tapasztalata nincs
- mikor autót veszek, akkor mindig azt a havert kérdezem meg, akit eddig minden kocsival átvertek
- mikor lakás kell, akkor ahhoz fordulok, akire sikeresen rásózták, a penészedő, romhalmazt
és végül, amikor csajozási gondjaim vannak, akkor a legjobb tanács bizonyára attól érkezik, aki önmaga szerint is teljesen sikertelen volt a nőknél.
Logikus nem? :)
Én jelen pillanatban az öngyilkosságon gondolkozom.
Te azért tarts ki!
25, erről beszélek, hogy bullshit😄
Kitől kérsz csajozási tanácsot? Havertól akinek megy, mint a karika csapás? Mit fog mondani? Felöltözik szépen, oda megy, köszön, dumcsizik egy kicsit, bókol, aztán ha lány vevő rá, kér egy randit.
Na látod ez a baj, hogy ennyi eszed sincs, hogy azt megértsd, hogy egy ilyen haver nem tud tanácsot adni, mert nem érti, hogy mi a probléma. Hiszen ő simán tud lányokat felszedni ezzel a módszerrel. Persze, mert ő úgy néz ki, olyan a megjelenése, hogy nála ez működik. Egy csúnya pasitól ez teljesen másképp jön le. Semmi sem működik, ami szerencsésebb férfitársainknál simán beválik.
Nyugodjál bele, egy csúnya férfi, mire lesz 40 éves, hatalmas tapasztalatra tesz szert a nők terén, pontosan tudja mi kell neki és azt is, hogy ő azt nem tudja nyújtani. Nyilván túl van sok 1000 próbálkozáson és el kell telni pár évnek, hogy be lássa, hogy nem kell a nőknek. Kell azért egy kis intelligencia a miértek és hogyanok megértéséhez.
A példáidhoz visszatérve: teljesen rosszak, ami számomra a gondolkodás képességének a hiányát mutatja.
Az autós példa kontra barátnő. Hogyan vegyek autót, haver? Így megy így, nézesd át, franciát ne vegyél, blablabla, mennyi pénzed van? Ennyi. Ok, akkor ezeket az autókat nézd meg. Jó, köszi, jössz velem? Persze!
Elmegyünk, megvesszük és kész.
Az autót bárkinek oda adják, aki kifizeti😂
Most képzeld el ugyanezt a szitut rondaként, hogy figyu haver, kéne már egy barátnő, segítesz? Neked mindig van csajod, adhatnál egy két tanácsot.
Persze hogy segítek.....és ilyenkor hogyan tovább?
"Hülye vagy te bazdmeg, semmit nem tudsz rólam, az se jutt el az agyadig amit leírtam, és ítélkezzel"
Az a hulye, aki azt hiszi, hogy letezik objektiv, "mindenekfeletti" igazsag.
#24-nek igaza van, ez a "mi" igazsagunk, amelyek a tapasztalatainkat alatamasztjak.
A lapatallu Chad-ek tapasztalatait nem tudjuk hasznositani, mi nem vagyunk olyanok.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!