Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkozik igy minden nő?
Mert a 99,99999% szexet akar.
A 0,000001% pedig az után akarja miután előadja a romantikus hősszerelmest...
:D
2020. dec. 19. 10:21
Ez így van, az egyes jól írja. Minden férfi szexet akar a nőktől, csak van olyan is, amelyik mást is szeretne. Általában 10ből 9 esetben csak szexet akarnak.
2020. dec. 19. 10:23
Messze nem minden nő gondolkodik így, kár általánosítani. Én azt vettem észre, hogy akkor jön elő ez a "csak szexet akar" kártya, ha bizonyos nőknek nem jön be a férfi, és el akarják utasítani. Ilyen helyzetben könnyebb megideologizálni, hogy "igazából ez egy büdös disznó, egy kéjenc, aki csak megdugni akar", mert ha ezt bebeszéli magának a nő, könnyebb szívvel kosarazza ki az illetőt, mintha azt gondolná, hogy "jé, itt ez a kedves, normális srác, de sajnos nem az esetem, hogy mondjam el neki?"
2020. dec. 19. 10:23
Meg persze vannak olyanok, mint az 1-2 válaszolók, akik azt hiszik, aranyból van a micsodájuuk, és minden férfi csakis arra vágyakozik, mint Dagobert bácsi a dollárhegyekre.
2020. dec. 19. 10:24
Nekem csak akkor kell szexre a nő, ha nem elég szép és nem elég értelmes ahhoz, hogy járjak vele.
Ha nem igazán szép, de azért kinéz annyira, hogy megdugnám 1-szer, mert már hónapok óta nem szexeltem, akkor kell kizárólag szexre a nő.
2020. dec. 19. 10:26
3 Ez nem egészen így van. Egy egészséges felnőtt férfi szexelni akar egy neki tetsző nővel. Nyilván ha egy idegen nőt megszólít, az azért van, mert nem tartja visszataszítónak fizikailag, tehát akar vele szexelni. Az más kérdés, hogy előtte, közben, utána lelki dolgokat is szeretne a nőtől. Az meg teljesen természetes, hogy egy nő (vagy egy férfi) nem akar olyan emberrel szexelni, akihez nem vonzódik. Szóval ha én tudom, hogy nem vonzódom valakihez, de ő hozzám igen, akkor nem fogok vele ismerkedni. De nem mondom azt, hogy a nekem nem tetsző férfi CSAK szexet akar. Viszont egyértelműen nem fogok igényt tartani a vele való kapcsolatra, ha tudom, hogy sose akarok majd vele szexelni.
2020. dec. 19. 10:30
Mi ez a kétszínűség?
Ne mondjátok már nekem, hogy a nők mindig, de mindig érzelmeket és szerelmet akarnak. :D Mert a nagy lóf_szt.. sok nő ugyanúgy csak szexet akar és nem is értem, hogy miért van ez a duma, hogy kizárólag csak a férfiak akarnak mindig szexet. Aki egészséges és felnőtt az általában akar szexet legyen akár férfi akár nő.
2020. dec. 19. 10:32
7 Igazad van, de abból a szempontból ez nem kétszínűség, hogy nem a csak szexet akaró nők mondják ezt, hanem nyilván azok, akik kapcsolatot szeretnének. Nekik is van igényük szexre, viszont ha csak azt kapnának, akkor kihasználva éreznék magukat.
2020. dec. 19. 10:35
Ez egy társadalmi hülyeség.
Persze az nyilván rossz érzés, ha te kapcsolatot akar és szimpatikus számodra a másik és esetleg meg is kedvelted és mondjuk kiderül, hogy a másik nem akar többet csak szexet. Esetleg el is hiteti veled, hogy kölcsönös a dolog, majd amikor épp megvoltál neki akkor dobbant. Ez nyilvánvalóan sokkal gyakoribb az egyik nemnél és ez szemétség is, de abban mi kihasználás van, hogy két fél között van szex? Nem lesz kevesebb tőle egy nő sem, hogy olyan férfival van együtt akivel többet soha. Meg fordítva sem lesz több egy férfi. Mert ostobább körökben az a bevett dolog, hogy egy férfi menő lesz, ha sok nővel volt egy nő pedig értéktelenebb, ha sok férfival. Pedig ez nem így van.
Az egyáltalán nem kihasználás, ha előre le van tisztázva és mindkét félnek megfelel, hogy csak szex legyen.
2020. dec. 19. 10:44
Miért, nem aranyból van?
2020. dec. 19. 10:52
Kapcsolódó kérdések: