Szerintetek minden férfi így gondolkozik?
Ami miatt feltettem ezt a kérdést, h ismerősöméknél (házaspár)kiderült,h 2 év után azért nincs baba, mert a női oldalon nagy problémák vannak, 2%, h teherbe eshet, de akkor se spontán módon. Válófélben vannak, azt mondta a férj, h neki saját gyerek, család kell, ő nem ér rá lombikot meg mindenféle meddőségi cirkuszt végigcsinálni 2% esélyért. Nm tudom milyen lelkiállapotban van a nő, de biztos nem jóban...de a férfit is megértem valahol....
Létezik olyan férfi , aki ha mondjuk saját gyereket szeretne kitart mégis a párja mellett?
Tudom, a szeretet, szerelem nem csak a gyerekvállalásról szól...de spec. én bizonytalan vagyok abban, h engem a párom nem hagyott volna el azért, h nem lehet gyereke sosem?.....
Azt én is megértem, hogy saját gyereket akar, de azért a lombikot megpróbáltam volna ha szeretem az illetőt.
Több doki szerint a páromnak nem lehet soha saját gyereke (ezt még régebben modnták) most mégis itt alszik a szomszéd szobában a lombikkal fogant közös vér szerinti babánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!