Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkozik igy minden nő?
Mert ezt az egészet a férfiak cseszték el. Bárhová megy az ember, életben vagy társkeresőre, akkor ha valaki ráír az 2 percen belül felveti a szexet, így ha egy olyan pasival találkoznak, aki nem ilyen, akkor meglepődnek és nem hisznek neki, akkor sem ha az igazat mond. Köszönd a beteg és farkukkal gondolkozó férfitársainknak.
2020. dec. 19. 10:57
A legutolsó még elmegy 10/4-es kategóriájú nő képe alatt a facebookon is ott van 150 like és 70 komment, zömében pasiktól, hogy de szép vagy. Ide jutott, megy a pincsizés minden nőnek, aki már nem bűnronda.
2020. dec. 19. 10:58
9. Sok esetben nincs letisztázva mit is akar a férfi. Legutóbb úgy jártam, hogy azt mondta a pasi ő is komoly kapcsolatot keres és idővel gondolkozik a családon is. Aztán idő közben variált meg ja hát mégsem érez szerelmet irántam és ennyi. Mi ez, ha nem átb@**ás? Persze jókat szexeltünk, de mégis ez egy mély lelki seb és önbecsülés kérdése, hogy na csak erre voltam jó, többet nem akart belőlem. De ez a női oldal, a férfi oldalt nem ismerem.
2020. dec. 19. 10:58
Ettől persze egekbe ugranak az igényeik és egy átlag pasi már ezeknek sem lesz jó.
2020. dec. 19. 10:59
Meglehet az is, hogy az esetedben nem átverés volt a részéről, hanem tényleg nem alakult ki benne az ami egy komoly elkötelezett kapcsolathoz kell. Ettől te nem vagy kevesebb és ne romoljon emiatt az önbecsülésed. Igazából az érzelmi dolog olyan amit nem feltétlen tudunk irányítani. Nem feltétlen azt a személyt szeretjük akit úgymond kellene vagy ami jó nekünk. Erre számos példát tudnék mondani. De kérdeznék én valamit.. az mivel lett volna jobb, ha belemegy veled a komoly kapcsolatba úgy, hogy ő történetesen nem szerelmes, de el van veled mert jó a szex és mondjuk el tudtok beszélgetni. Idővel gyakorlatilag úgyis vége lett volna a kapcsolatnak vagy más fele kacsintgatott volna a kapcsolat alatt. Az már régen rossz, ha nincs meg az a ragaszkodás a másik félhez aminek meg kellene lennie.
Persze az is lehet, hogy csak szexet akart és elhitette veled, hogy nem.
De azért ez nem annyira fekete-fehér, mint sokan hiszik.
2020. dec. 19. 11:15
Az nem jut eszedbe, hogy csak nem vagy szimpi vagy nem akarsz ismerkedni?
2020. dec. 19. 11:16
15. Szerintem pár találkozás után valamennyire el tudja dönteni az ember, hogy bele tudna-e szeretni a másikba vagy nem. Nyilván, ha időközben kiderül az emberről, hogy olyan súlyos jellemhibája van, ami hosszú távon elviselhetetlen az érthető. De esetünkben nem volt szó ilyesmiről.
2020. dec. 19. 11:24
Nem tudom. Én nem igazán vagyok alkalmas arra, hogy normális érzelmi kapcsolatom legyen. Így tényleg nem tudom megítélni mennyi idő alatt tud kialakulni az ilyesmi. Nyilván a találkozók idejétől is függ de szerintem, ha mondjuk 1 hónapon keresztül rendszeres a kapcsolattartás egymással és van olyan 5-6 találka akkor már el lehet dönteni, hogy a másik hiányzik-e tudnád-e szeretni, vele akarsz-e lenni és el tudod-e képzelni vele az életed.
De lehet naiv vagyok.
2020. dec. 19. 11:29
Tévedés, nem gondolkodik így minden nő. A többség nyitott az ismerkedésre.. de nem egy lúzerrel akar ismerkedni, aki csak a szexet látja benne, akkor amikor épp kedve van. Cserébe viszont nem ad semmit.
2020. dec. 19. 11:33
18. Akkor ő is érzelmi selejt biztos.
2020. dec. 19. 11:36
Kapcsolódó kérdések: