Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolkozik igy minden nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkozik igy minden nő?

Figyelt kérdés
Bármit is akar 1 férfi miután megszólitja az csak szex lehet.Tehát véletlenül sem szeretné megismerni a személyiésgét,csak a szexen jár az eszük.Egy férfi nem lehet magányos sem és nem vágyhat szeretetre,ölelésre,kedves szavakra.
2020. dec. 19. 10:20
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
80%
18 Én egyszer belefutottam egy nagyon csúnya kihasználásba, legalábbis én annak éltem meg. A férfi akivel ismerkedtem több mint egy hónapig udvarolt. Minden nap beszéltünk, hetente többször találkoztunk. Úgy tűnt jól megértjük egymást. Bemutatott a családjának, elhívott családi ebédre, vacsorára, ragaszkodott hozzá, hogy megismerje a családomat. Kb 2 hónap ismerkedés után lefeküdtem vele, pár szex után azt hallottam egy ismerősömtől, hogy egy nővel látta találkozni. Mikor rákérdeztem nem értette mi a bajom, hiszen szerinte mi nem is vagyunk együtt, ez csak egy szexkapcsolat. Holott én elmondtam neki az elején, hogy normális kapcsolatot keresek, ennek tudatában ismerkedett velem. Később már nyilvánvaló volt, hogy azért tette meg ezeket a lépéseket, hogy lefeküdjek vele, mert tudta rólam, hogy egyébként nem lennék vevő szexkapcsolatra.
2020. dec. 19. 11:39
 22/44 anonim ***** válasza:
77%
21. Na ezért ment el nekem is a kedvem az ismerkedéstől! Lehetetlen bízni már!
2020. dec. 19. 11:41
 23/44 anonim ***** válasza:
78%

Az meglehet, hogy ő is az. Bár nekem nem sértés, ha valaki annak gondol. Tisztában vagyok vele.

Sajnálom, ez sajnos elég csúnya kihasználás és szemétség volt a férfi részéről.

Kezdem azt gondolni, hogy a nőket szexuálisan a férfiakat pedig érzelmileg éri csalódás vagy kihasználás.

Ha engem szexuálisan nem is, érzelmileg már nagyon sok kihasználás vagy csalódás ért. Rengetegszer volt olyan, hogy olyat ígértek meg nekem vagy olyan reményt keltettek bennem amit nagyon szerettem volna, de utána rá kellett jönnöm, hogy ezeket a dolgokat már csak akkor higgyem el, ha megtörténtek. Pedig nem vágyom semmi különlegesre.

2020. dec. 19. 11:46
 24/44 anonim ***** válasza:
34%
23. A nők többnyire akkor szexelnek, ha vannak érzelmek, szóval nem csak szexuális kihasználásról van csak szó!
2020. dec. 19. 11:52
 25/44 anonim ***** válasza:
42%
23 Én is valahogy így látom. Mármint hogy a nőknek ahhoz kell nagy bizalom, hogy megosztják valakivel a testüket, a férfiaknak pedig ahhoz, hogy megnyíljanak érzelmileg. A probléma ott van, hogy ez a két nemnél pont fordítva működik. Vagyis a férfiak ha megosztják magukat testileg, az még nem feltételez érzelmi elköteleződést náluk. Legalábbis általánosságban így van. Egyiket sem szabad sürgetni, mert akkor kihasználva érzi magát a férfi és a nő is. Viszont ezt előre kellene kommunikálni.
2020. dec. 19. 12:12
 26/44 anonim ***** válasza:
83%

Miből gondolom, hogy így van? Fönt vagyok társkeresőn. Ott van az oldalamon, hogy komoly kapcsolat érdekel. Visszafogott, diszkrét képeim vannak. Rég elmúltam negyven, anya vagyok.

A rám író férfiak kb 60%-a 24-34 közötti korosztály. Azaz kb 10-20 évvel fiatalabbak. Szerintem elég egyértelmű, hogy mit akarnak. Merthogy nem velem és a gyerekemmel tervezik a jövőjüket, az is biztos. Persze, lehet hogy némelyik kapcsolatban gondolkodik,akár komolyban is annyiban, hogy hisz a kizárólagosságban. De nem velem akar megöregedni, az tuti. Nekem meg már nincs időm vesztegetni egy fiatal sráccal, aztán majd kereshetek megint ötven évesen, de jó lesz. Szóval de, ők első sorban a szexben érdekeltek egy milffel és ennyi.

Aztán kb 15% nős, foglalt, illetve "válófélben" van. Na hagyjuk is ezt a csoportot. 10% nemcsak hogy szexet akar, hanem perverz is, már első,második levélben a szexuális szokásaimról érdeklődik, vagy hogy mennyire fontos nekem a szex, mit vállalok be stb.

15% pedig öreg hozzám vagy tényleg nagyon csúnya szegényke, ő rendes kapcsolatot keres, de csak azért mert senkinek sem kell, tehát esélye sincs nőről nőre szállni.

Olyannal sajnos nem találkozom, aki egészséges külsővel, belsővel rendelkezik és saját magától vágyik normális kapcsolatra egy korban hozzá illő nővel, nem azért mert nem jut neki senki. Gondolom azért van ez a jelenség, mert az ilyen férfi már kapcsolatban van, vagy mert ő is magánál fiatalabbat keres, még gyereket akar stb. De nem találkozom velük, mindegy is, hogy miért.

No, ezért gondoljuk azt sokan, hogy a férfiak többsége csak szexet akar.

2020. dec. 19. 12:59
 27/44 anonim ***** válasza:
43%
Szingli, fiatal 28 èves nőként sem találok olyat, aki komoly kapcsolatot tervezne.
2020. dec. 19. 13:12
 28/44 anonim ***** válasza:
0%

27-es.

Ez nem igaz, itt vagyok tessék. Én mindig világéletemben kizárólag komoly kapcsolatot kerestem. Csak esélyt nem kaptam a nőktől soha... Nos?

29/F

2020. dec. 19. 13:18
 29/44 anonim ***** válasza:
18%
21 es. Mert csak az alfat veszed eszre, akik 90% a ilyen.
2020. dec. 19. 13:31
 30/44 anonim ***** válasza:
36%
Rengeteg normalis 30 as pasi van itt is, aki nem csak szexre vagyik, mert orul ha 5 evente szoba all vele egy no es komolyban gondolkodik, csak azokat a komolyan gondolkodo pasikat nem veszik eszre a nok, mert nem vonzo pasik. A nok a hibasak. Ha eszrevennèk az atlag ferfiakat is, akkor nem lenne itt ennyi kerdes ikyesmirol. De nem, a nok megrekedtek az evolucioban es csak a jo kulso kell nekik, semmi mas.
2020. dec. 19. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!