Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkozik igy minden nő?
Az meglehet, hogy ő is az. Bár nekem nem sértés, ha valaki annak gondol. Tisztában vagyok vele.
Sajnálom, ez sajnos elég csúnya kihasználás és szemétség volt a férfi részéről.
Kezdem azt gondolni, hogy a nőket szexuálisan a férfiakat pedig érzelmileg éri csalódás vagy kihasználás.
Ha engem szexuálisan nem is, érzelmileg már nagyon sok kihasználás vagy csalódás ért. Rengetegszer volt olyan, hogy olyat ígértek meg nekem vagy olyan reményt keltettek bennem amit nagyon szerettem volna, de utána rá kellett jönnöm, hogy ezeket a dolgokat már csak akkor higgyem el, ha megtörténtek. Pedig nem vágyom semmi különlegesre.
Miből gondolom, hogy így van? Fönt vagyok társkeresőn. Ott van az oldalamon, hogy komoly kapcsolat érdekel. Visszafogott, diszkrét képeim vannak. Rég elmúltam negyven, anya vagyok.
A rám író férfiak kb 60%-a 24-34 közötti korosztály. Azaz kb 10-20 évvel fiatalabbak. Szerintem elég egyértelmű, hogy mit akarnak. Merthogy nem velem és a gyerekemmel tervezik a jövőjüket, az is biztos. Persze, lehet hogy némelyik kapcsolatban gondolkodik,akár komolyban is annyiban, hogy hisz a kizárólagosságban. De nem velem akar megöregedni, az tuti. Nekem meg már nincs időm vesztegetni egy fiatal sráccal, aztán majd kereshetek megint ötven évesen, de jó lesz. Szóval de, ők első sorban a szexben érdekeltek egy milffel és ennyi.
Aztán kb 15% nős, foglalt, illetve "válófélben" van. Na hagyjuk is ezt a csoportot. 10% nemcsak hogy szexet akar, hanem perverz is, már első,második levélben a szexuális szokásaimról érdeklődik, vagy hogy mennyire fontos nekem a szex, mit vállalok be stb.
15% pedig öreg hozzám vagy tényleg nagyon csúnya szegényke, ő rendes kapcsolatot keres, de csak azért mert senkinek sem kell, tehát esélye sincs nőről nőre szállni.
Olyannal sajnos nem találkozom, aki egészséges külsővel, belsővel rendelkezik és saját magától vágyik normális kapcsolatra egy korban hozzá illő nővel, nem azért mert nem jut neki senki. Gondolom azért van ez a jelenség, mert az ilyen férfi már kapcsolatban van, vagy mert ő is magánál fiatalabbat keres, még gyereket akar stb. De nem találkozom velük, mindegy is, hogy miért.
No, ezért gondoljuk azt sokan, hogy a férfiak többsége csak szexet akar.
27-es.
Ez nem igaz, itt vagyok tessék. Én mindig világéletemben kizárólag komoly kapcsolatot kerestem. Csak esélyt nem kaptam a nőktől soha... Nos?
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!