Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is gondolkozik azon hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23Shinra kérdése:

Más is gondolkozik azon hogy csak elfogadja h ronda és feladja a szerelmet ?

Figyelt kérdés

Jelenleg 24 éves vagyok, 1x se volt barátnőm és szűz vagyok. Próbálok minél többet adni magamra, sportolok, divatosan öltözködni, stb, de genetikámból itélve nagyon ronda vagyok. Kiemelkedő szemöldök csont, szemtengely ferdülés. Próbálok mindenkivel nagyon kedves, és jó fej lenni, figyelmes, tiszetelet tudó, próbálom a személyiségemet folyamatosan fejleszteni. ( És ez nem csak megjátszás, én tényleg egy végtelenül kedves ember vagyok )

Viszont akármikor probálkozok lányokkal ismerkedni, elhívni őket randira, mindig vissza utasítás a vége. Tök m1 mennyit adok magamra, tök m1 mennyit igyekszek, ronda maradok és nem kellek senkinek. Kurvára faxság hogy a lányok a belső értékeket nézik, lehetsz te végtelenül kedves , jó fej, tökre lefogják szarni ha ronda vagy, ellenben lehetsz a világ legnagyobb köcsöge, ha jó képü vagy oda lesznek érted.

Kezdek belefáradni ebbe. Nem , ez nem lelki probléma, ez a valóság.

Elkezdtem gondolkozni az utóbbi időben hogy csak elengedem a dolgot, és szarok az egészre rá, nem mérgezem magam többet ezzel a témával, elfogadom hogy ronda vagyok és nekem soha nem lesz barátnőm.

Valaki van még így ahogy én ? Mennyire megvalósítható ezt a dolgot elérni ?

2021. aug. 15. 08:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerűbb egy kifogást keresni, mint cselekedni.
2021. aug. 15. 09:05
 2/30 A kérdező kommentje:
Elmondanád hogyan cselekedjek amikor nem tudok változtatni a fejformámon és a szememen, ami rondává tesz engem ?
2021. aug. 15. 09:06
 3/30 A kérdező kommentje:
Nem is ismersz, pontosan leírtam h mennyi mindent teszek, keményen dolgozok, sportolok, nagyon sokat adok a megjelenésemre, és ez mindd eredménytelen a genetikám miatt. Azon meg nem tudok változtatni
2021. aug. 15. 09:07
 4/30 anonim ***** válasza:
95%

Nem túl dekoratív férfiként (még az évekig velem lévő barátnőim sem mondták soha, hogy jóképű lennék) azt gondolom, hogy hülye vagy.

A kinézet csak egy faktor, lehet kompenzálni humorral, intelligenciával, széles látókörrel.

Mindig volt barátnőm, méghozzá szerintem vonzó nők. És igen, valamivel nehezebb így ismerkedni, mintha olyan férfi vagy, aki belép egy szobába, és rögtön a nők felének megemelkedik a pulzusa, de egyáltalán nem lehetetlen.

2021. aug. 15. 09:13
 5/30 A kérdező kommentje:

Hülye vagy te bazdmeg, semmit nem tudsz rólam, az se jutt el az agyadig amit leírtam, és ítélkezzel.

Nem, a kinézet kurvára nem egy faktor, vagy ha egy faktor is akkor a legmeghatározóbb a mai világban.

És az hogy van / volt barátnőd, azt jelenti hogy elfogadható a kinézeted, az enyém nem az, szóval ne vegyél egy kalap alá minket, mert teljesen más cipőben járunk.

2021. aug. 15. 09:19
 6/30 anonim ***** válasza:
82%

"Hülye vagy te bazdmeg, semmit nem tudsz rólam, az se jutt el az agyadig amit leírtam, és ítélkezzel."

Tévedsz! Ez alapjéán az egy mondat alapján sokkal többet tudunk rólad, mint gondolnád, és tökéletes bizonyíték arra nézve, hogy neked sem a kinézeted a fő problémád...

2021. aug. 15. 09:22
 7/30 anonim ***** válasza:
76%
Hát igen nagyon nem szimpatikus hogy ilyen agresszívan reagálsz és káromkodsz mint egy kocsis, de ezt csak úgy mondom...
2021. aug. 15. 09:24
 8/30 anonim ***** válasza:
88%

Btw, magasról teszek rá, hogy szűz maradsz e vagy sem, de egyet elárulok! Több mint tíz évvel vagyok idősebb nálad, és azért tudok gond nélkül ismerkedni korodbali nőkkel, mert a velük egykorú pasik ilyen feszült kis nyomik mint amilyen te vagy :)

Szóval egyet mondhatok! KÖSZÖNÖM!

Kérlek ne változz meg soha, maradj ilyen frusztrált hisztérika, el ne gondolkozz azon, hogy másként kellene csinálnod :D))))

2021. aug. 15. 09:25
 9/30 A kérdező kommentje:
Mondd, mit tudsz akkor rólam ? :)
2021. aug. 15. 09:25
 10/30 A kérdező kommentje:
Feszült a kur.va anyátok, belém áll hogy hülye vagyok, úgy hogy semmit nem tudd rólam, majd amikor vissza merek szólni neki én vagyok a szar. Mikbe vagyok jó isten.
2021. aug. 15. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!