Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is gondolkozik azon hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23Shinra kérdése:

Más is gondolkozik azon hogy csak elfogadja h ronda és feladja a szerelmet ?

Figyelt kérdés

Jelenleg 24 éves vagyok, 1x se volt barátnőm és szűz vagyok. Próbálok minél többet adni magamra, sportolok, divatosan öltözködni, stb, de genetikámból itélve nagyon ronda vagyok. Kiemelkedő szemöldök csont, szemtengely ferdülés. Próbálok mindenkivel nagyon kedves, és jó fej lenni, figyelmes, tiszetelet tudó, próbálom a személyiségemet folyamatosan fejleszteni. ( És ez nem csak megjátszás, én tényleg egy végtelenül kedves ember vagyok )

Viszont akármikor probálkozok lányokkal ismerkedni, elhívni őket randira, mindig vissza utasítás a vége. Tök m1 mennyit adok magamra, tök m1 mennyit igyekszek, ronda maradok és nem kellek senkinek. Kurvára faxság hogy a lányok a belső értékeket nézik, lehetsz te végtelenül kedves , jó fej, tökre lefogják szarni ha ronda vagy, ellenben lehetsz a világ legnagyobb köcsöge, ha jó képü vagy oda lesznek érted.

Kezdek belefáradni ebbe. Nem , ez nem lelki probléma, ez a valóság.

Elkezdtem gondolkozni az utóbbi időben hogy csak elengedem a dolgot, és szarok az egészre rá, nem mérgezem magam többet ezzel a témával, elfogadom hogy ronda vagyok és nekem soha nem lesz barátnőm.

Valaki van még így ahogy én ? Mennyire megvalósítható ezt a dolgot elérni ?

2021. aug. 15. 08:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer egy csoportos nyaraláson egy srác udvarolt egy nőnek. Jól is haladt, amíg vacsoránál le nem zavart a pincérrel egy hasonló dumát, mint amit a #10-ben tolt a kérdező.

Egy szó mint száz, a lányt az esti buliban én csíptem fel, a pasas pedig ne értette, hogy ő mindig kedves és aranyos volt a csajjal, az mégis hirtelen kerüli, mintha baj lenne vele.

Vajon mi lehetett az oka? :D

2021. aug. 15. 09:32
 12/30 A kérdező kommentje:
Talán az hogy a ratyikat szereti, és nem azokat akikben van 1 kis tartás és megvédje magát.
2021. aug. 15. 09:34
 13/30 anonim ***** válasza:
96%

:D)

Szerinte most elmegyek és veszek egy üveg jó whisky-t. Aztán a szüzességed 50. évfordulóján kibontjuk, és megisszuk együtt!

Addig is minden jót bro, sose vedd el!

2021. aug. 15. 09:38
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon intelligens dolog qrva anyázni, főleg, hogy az én anyukám már nem él. Ha élőben mondanád ezt nekem, a betonnal tennélek egyenlővé.
2021. aug. 15. 09:38
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

Az egyik osztálytársam elképesztően ronda volt kamaszkorában, az egyik nagyon jó barátnőm (szintén osztálytárs) volt a barátnője, egy nagyon vonzó, csinos, szexi csajszi. Én még korábban (akkor a barátnőm még nem járt egy iskolába velünk) a padtársa voltam, totál bele voltam zúgva. Lehet nem elhinni, így volt. Mostanra már egész tűrhetően néz ki (negyvenes éveiben jár), egyébként költő és műfordító lett. :) Vajon nem a dumájával hódított?

SOHA nem tolerálnám, hogy a pasim úgymond megvédi magát... és leugat vkit.

2021. aug. 15. 09:41
 16/30 anonim ***** válasza:
94%

15

De ő egy nagyon kedves srác!

:((

2021. aug. 15. 09:42
 17/30 anonim ***** válasza:
Bocs, 14.
2021. aug. 15. 09:42
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

"Kurvára faxság hogy a lányok a belső értékeket nézik, lehetsz te végtelenül kedves , jó fej, tökre lefogják szarni ha ronda vagy"

Így igaz! Az utolsó szóig. Hiszen te is mennyi és mennyi belső éréket vonultattál fel már ebben a rövid kis beszélgetésben is. Csak a külsőd miatt nem hívnak randira a csajok tömegével!

2021. aug. 15. 09:47
 19/30 anonim ***** válasza:
93%

Neked nem a "rondaságod" miatt nincs bnőd.

#1 voltam.

2021. aug. 15. 09:52
 20/30 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon ronda pasik a kedves, jó természetükkel tudnak csajozni. Erre is kellene gyúrni, nem csak izomra.
2021. aug. 15. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!