Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt miért gondolkozik mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért gondolkozik mindenki fordítottan?

Figyelt kérdés

Ezt az idegesség teszi, hogy mindenki épp az ellentétét írja, ami épp a valóság?

Pl: Vonzó lányok - "senki nem tart vonzónak"

Jól kinéző férfiak - "nem vagyok elég szép"

Könnyűvére nők - "nem vágyom férfira"

Értelmileg alulmaradott férfiak - "azért nem találsz nőt, mert nem vagy elég jó"

Általánosságban:

Felszínes csajok - "gonosz férfiak csak szexet akarnak"

Érzelmes férfiak - "a nők csak szexre jók"

De lehet csak én látom így, de nagyon fura...:D

2018. máj. 3. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez valóban így van.
2018. máj. 3. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Miről zagyválsz? Meg miért gondolkodsz fekete-fehéren?

A valóságban sokféle helyzet van, nem csak egyféle.

Elég gáz, hogy egy anonim oldalon pattogsz, honnan tudod, hogy ki van 1-1 kérdés mögött? Vagy miből szűrted le ezeket? Minden felhasználót ismersz személyesen? Mesélj, engem milyennek látsz, hány éves vagyok, fiú vagyok vagy lány???

Te is fordítottan gondolkozol, mert egy anonim oldalon úgy teszel, mintha mindenkit ismernél, inkább ez ami nagyon fura. Sosem értem, hogy minek itt személyeskedni.

2018. máj. 3. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak azok tudják, akiket érint, de én nem tartozom közéjük... nem tudom, kikre gondolsz, bizonyára olvastál pár idióta kommentet, de nem tudhatod ki van " mögötte" és mit, miért írt úgy.
2018. máj. 3. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
20%
Itt a többség a saját kis fejében lévő dolgot írja, a valóságtól függetlenül. Mindenki a saját kis dolga miatt nem talál szerinte párt. Pl. ha kicsi egy csaj melle, akkor azért nem talál szerinte, ha nagy, akkor meg azért. Közben igazából annyira negatív a jellemük, hogy amiatt menekül mindenki.
2018. máj. 3. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp csinálja. :D
2018. máj. 3. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem van benne valami amit írsz, viszont ezt nem lehet ráhúzni mindenkire.

Én például reálisan látom magam (legalábbis úgy gondolom)

Azért nincs párom mert borzalmas a személyiségem, a súlyfeleslegem meg csak másodlagos tényező :)

2018. máj. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!