Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hagyományos társkeresők kora lejárt?
Regisztráltam magam több populárisnak mondott társkeresőre, de kb. mindenhol az a helyzet. Rengeteg inaktív, régi felhasználó, ami regisztráció előtt nem derül ki. Ha már szűrést is használok, akkor azzal szembesülök, hogy alig van 4-5 olyan személy aki benne van a keresési feltételekben, és még aktív is. Ha ezeknek írok, akkor egyik sem válaszol. Itt be is záródott a kör. A tinder és a badoo-n kívül létezik még használható felület? Azokkal meg az a baj, hogy csak a szupermodellek érvényesülnek rajta.
41/f
Az ingyeneseket is kipróbáltam, de ott se válaszol senki, meg láthatóan kamu regek vannak modellek fotóival. 2021-ben már tényleg agyhalottnak kell lenni, hogy egy pasit fel lehessen ilyen módon ültetni.
Mint mondtam, régebben is használtam társkeresőket, de akkor simán válaszoltak, simán el lehetett beszélgetni nőkkel. Több oldalon keresztül voltak az aktív, sok esetben az online felhasználók a női oldalon. Ma meg már mint egy kihalt vidék egy atomrobbanás után.
Oké, akkor úgy kérdezem, hogy egy átlag 40-es férfinek van még esélye a neten ismerkedni, a nőkben még van hajlandóság az ismerkedésre? Vagy ma már mindenki elzárkózik minden értelmes kommunikációtól, a lényeg a 10 perces tinder lapozgatás, húspiac, kizárólag csak a külsőségek dominálnak?
Ezt úgy kérdezem, hogy iskolázott, biztos élettel rendelkező, magamra, környezetemre igényes férfi vagyok. Nem modelleket hajtok, hanem magamhoz hasonló átlagos nőket. Viszont ők hova tűntek? Nem értem ezt az egészet!
11. Az utolsó szakaszt tedd ki ide, az ismerkedős kategóriába...
Ma is írt ki egyet egy 40-es ffi, kapott is megkereséseket.
Egyébként az is megfigyelés, hogy azzal is csalnak, hogy a tagok regisztrációs és belépési időpontját csak hónap és nap formájában rögzítik, évszámban nem. Minden egyes évben az adott illető korábbi regisztrációjának ikszedik évfordulóján fel van tüntetve mint frissen regisztrált, frissen belépett tag. Függetlenül attól, hogy a valóságban akár 10 éve be se lépett.
Abból a 10 "aktív" felhasználóból is 2-3 mindig ilyen. Több ezer olvasatlan levél, szövegesen több évvel ezelőtti életkor beírva a születési dátumhoz képest. Az érintettek esélyesen nem is tudnak róla, hogy 10 évvel később is címlapon vannak, friss tagokként eladva. Ez még jogi kérdéseket is felvet, jó eséllyel.
#15: Szerintem egy kissé hibásan sztereotipizálod azokat a nőket, akik tudatosan egyedül maradnak. Ahogy írtam, nekem van egy ilyen nő rokonom, aki már vagy 10 éve saját döntésből egyedül él a gyermekével, s őróla egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy a külsőségekre vagy az élvezetekre hajtana. Egyszerűen csak annyira belecsömörlött a párkapcsolatába, hogy úgy érezte, jobban jár, ha a gyerekével egyedül marad. S a legkisebb jele sincs annak, hogy megbánta volna ezt a döntését. Végül is, ha belegondolsz, mivel munka után és hétvégente a gyerekével van, egyáltalán nem mondható róla, hogy érzelmileg elszigetelődött életet élne. Jól megvan a saját kis otthonában, időnként különféle programokra is elmegy a testvérével és a szüleivel. Otthon pedig olvasgat vagy tévézget. Végül is így megvan a teljes döntési szabadsága az élete felett, azaz nem kell állandóan kompromisszumokba belemennie a párja miatt. Pár évtizede még nagyon kevés nő volt, aki tudatosan ezt az életmódot választotta volna, most már egyre többen. Nekem egy korábbi munkahelyemen is volt egy nő, aki már több, mint egy évtizede egyedül élt az egy szem gyerekével, s nagyon szimpatikus volt, szívesen ismerkedtem volna vele, hiszen a munkahelyen néha jókat beszélgettünk. Egyszer meg is hívtam, hogy menjünk el sétálni, de azzal utasított vissza, hogy inkább a barátnőivel megy teázni. Ekkor esett le számomra, hogy ez a nő egyáltalán nem akar férfiakkal ismerkedni, saját döntésből magányos. (Pedig egyáltalán nem volt csúnya.)
S nemcsak gyerekes nők, hanem gyerektelenek is egyre többen választják tudatosan az efféle az életmódot. (Itt a társasházban is van ilyen nő, ahol lakom.) Vesznek maguknak egy kutyust vagy cicát, akit lehet símogatni meg dajkálni, s egész jól elvannak egy garzonlakásban. Eljárnak dolgozni, hétvégente pedig programokat csinálnak egyedül vagy a barátnőikkel: kirándulnak, színházba, múzeumba járnak. Igazából nem akarják feladni a teljes szabadságukat egy férfiért.
Egyszóval mivel manapság már meg is oldható, nem is szégyen, és kétségtelen előnyökkel is jár egyedül maradni, egyre több nő választja ezt. Különösen akkor, ha a korábbi kapcsolataiból rossz tapasztalatai voltak. S emögött nem feltétlenül van külsőségekre vagy anyagi élvezetekre hajtás. Egyszerűen rájönnek, hogy jól megvannak így is a bőrükben. Így is lehet programokra járni, így is lehet szeretetet adni és kapni, így is lehet (sőt még sokszor könnyebb is) barátokkal találkozgatni, beszélgetni. Más szóval egész kerek élete lehet egy ilyen nőnek. A férfiak általában a barátaikkal nem annyira őszinte és érzelmileg intenzív kapcsolatot ápolnak, mint a nők, így őbennük jóval nagyobb hiányérzetet hagy a magány. S akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek is általában a nőknél maradnak, így a "jól elvagyunk kettesben a gyerekemmel" választása sem adatik meg nekik.
Értem! Ezt én is tapasztaltam. Viszont akkor azzal sem kell jönni, hogy minden nőnek van párja, azaz így a férfiaknak is nő. Sőt, azt látom magam körül is, hogy az iskolázott, komoly gondolkodású nők körében egyre jobban hódit sz, hogy egyedül élnek, önálló életre rendezkednek be. Kezdünk elbillenni a Japán modell felé, ott a férfiak/nők 40%-a teljesen magányos.
Szerintem egy macska/kutya nem helyettesítheti az embert, az irány sajnos extrém módon rossz, de aki gondolkozik az átlátja a globális miérteket.
18. Bármit bele lehet magyarázgatni, akkor sem normális ez a trend. Egy állat nem gyerekpótlék, össze sem hasonlítható a kettő értéke!
Soha nem lehet olyan szinten valaki boldog, kiegyensúlyozott, mint egy kapcsolatban, és ahogy öregszik, ezt egyre jobban fogja érezni.
A másik pedig nagyon sok nőnek igazán csak 40-es jön ám meg a szexuális étvágya. Ezer ilyen kommentet olvashatsz itt az oldalon is.
Pár napja néztem egy előadást, a jövővel foglalkozott, de tudományos vonalon. Bele tartozott a társadalmi változás is, és ott mondta egy szakember, hogy az elmagányosodás egyre erősödni fog. Minél kényelmesebb egy világ, annál kevésbé vagyunk úgymond rászorulva a másik emberre. Ma már a közös program kimerül a kikapcsolódásban. Nem kell már közösen dolgozni, már nem kellenek a közös célok sem. Élelmiszert nem kell termelnünk, az önfenntartásra is elég a bankkártya. A férfi-nő kapcsolat ki fog merülni abban, hogy szórakozás és szex. A nők a jövőben megválaszthatják hogy milyen férfi hímivarsejtjeit szeretnének, ezáltal elkerülhető lesznek nagyrészt az öröklött betegségek, mert először genetikai szűrésen mennek keresztül. A hagyományosan vett férfi szerepek idővel elmosódnak, ennek a változásnak a jeleit már most is érezhetjük. Egy nyugodt és kiegyensúlyozott élethez nincs szükség egy másik emberre. Ami egy kicsit drasztikus kijelentés volt(ezt egy másik előadásban hallottam), a két nem közül a férfiak nem arányát minimálisra kell csökkenteni, ugyanis a modernizált világban nincs szükség rájuk, csak 15%-ban. Emellett rengeteg probléma forrása a tesztoszteron, ami levezethető a tesztoszteronnal. Ha tudományos alapon akarom nézni, akkor igazat kell hogy adjak. Vaknak sem kell lenni, de ha tényleg tudatosan szemléljük a ma zajló eseményeket, trendeket, akkor be kell látni, ez a világ van felépülőben.
A nők szexuális vágy egyszerű módon kielégíthető, főleg már most, amikor sorokban állnak a férfiak a lábuk előtt. Nekem az is fura, hogy rengeteg lány születik. A kollégáim közül egytől-egyig mindenkinek lányai vannak, a családban is egy fiú kivételével csak lányok születtek az elmúl 15 évben. Ezt csak kisbetűvel jegyzem meg.
Egyébként én is azt látom, hogy a 40-es nők akik elváltak, nem igazán rohannak az új férfi karjaiba, vagy a sebeikaet nyalogatják, vagy egyszerűen nem akarnak senkit maguk mellé. A fair megoldás az lenne, ha a pasiknak valami tesztoszteron csökkentő cuccokat adnának. Csökkenne az agresszió, csökkenne ez a fene nagy szexuális étvágy és kísértés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!