Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hagyományos társkeresők kora lejárt?
Figyelt kérdés
Regisztráltam magam több populárisnak mondott társkeresőre, de kb. mindenhol az a helyzet. Rengeteg inaktív, régi felhasználó, ami regisztráció előtt nem derül ki. Ha már szűrést is használok, akkor azzal szembesülök, hogy alig van 4-5 olyan személy aki benne van a keresési feltételekben, és még aktív is. Ha ezeknek írok, akkor egyik sem válaszol. Itt be is záródott a kör. A tinder és a badoo-n kívül létezik még használható felület? Azokkal meg az a baj, hogy csak a szupermodellek érvényesülnek rajta.
Meg most azt is nézd, hogy nyár van. Ilyenkor kevésbé lógnak neten az emberek (jobbik esetben).
A társkeresési hajlandóság megugrik karácsonyhoz közeledve, szilveszter fele illetve valentinnap környékén.
FB csoportokba is nézz be, meg van fb társkereső is.
2021. aug. 13. 11:27
2/21 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy le, bohóckodás az összes. 44/F vagyok, teljesen normális, intelligens, sportos, sok üzenetet írtam, kezdeményeztem a beszélgetést, választ egyet se kaptam.
2021. aug. 13. 11:28
3/21 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a Randivonal még viszonylag a legjobb, de csodát ott se várj. Néhány tippem volna, hogy hogyan keresgélj. Egyrészt a keresésnél ne adj meg túl sok feltételt, mert akkor azokat is kiszűri neked, akik az adott kérdésre egyáltalán nem válaszoltak. (Például nők esetében gyakori, hogy nem adnak meg testsúlyt, így ha megadod például, hogy 80 kg alatti nőket keresel, akkor azok sem jelennek meg, akik valójában 80 kg alattiak, csak nem akarták a testsúlyukat a nagyvilág elé tárni.) Továbbá azt is javaslom, hogy a keresésnél ne szűrd ki a képpel nem rendelkezőket vagy titkos fotóval rendelkezőket sem, mert sokan nem merik az arcukat vállalni egy társkeresőn, és nem azért, mert annyira csúnyák volnának; az első levélben úgyis kérhetsz képet ezektől a nőktől. Nagyjából arra számíthatsz, hogy ha leszűkíted a keresést mondjuk az 50 km-en belül élő, nemdohányzó, legalább érettségizett nőkre, s a keresési eredményeket legutolsó belépés szerint kéred sorbarakni, akkor olyan két-háromszáz olyan eredményt kapsz, aki 10 napnál nem régebb lépett be, azaz viszonylag aktív felhasználó. Nekik tudsz írni. (Én egy megyeszékhelyen élek, gondolom, hogy a fővárosban ennél sokkal jobb a helyzet.)
2021. aug. 13. 11:35
4/21 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam bele a kérdésembe, hogy vannak régebbi regisztrációim is, a helyzet ugyanaz azokkal is.
Most mindenki tinderezik, mert ott 40 pasit le lehet darálni egy perc alatt? Oké, de ez ismerkedés, vagy csak legelés a szemnek?
Oké, aki tetszik. Na de akkor így csak egy szűk réteg lesz a befutó, azok a férfiak viszik a legjobb nőket. Az átlag nők besértődnek hogy a számukra normális pasik nem őket választják, ergo nincs szabad normális pasi. A többi férfi meg megint levegőnek van nézve, mint az összes platformon.
Akinek nincs lehetősége a való életben ismerkedni, az meg így járt? Mert ha igen, akkor igen borús a kép.
2021. aug. 13. 11:39
5/21 A kérdező kommentje:
#3. Nekem az összes feltételem ennyi: nő, hetero, 38-50 év.
Erre kidob 200 találatot, de már az 5-ik belépési ideje a múlt hónapban volt. Sajnos ezt tapasztalom a randivonalon is. Teljesen meg vannak halva ezek az oldalak. 10 éve még tele voltak aktív és az ismerkedésre nyitott nőkkel, ma meg már szinte alig vannak, a kapcsolat felvételtől meg mereven elzárkóznak.
Illő lenne az oldalak üzemeltetőitől kitenni a konkrét számot az aktív férfi, női felhasználókról, akár megyei bontásban. Így csak egy marha nagy átverés. Pl. Nógrád megyében van egy aktív hölgy összesen az adott korosztályban, a többiek több éve nem léptek be. Persze a főoldalon azzal dicsekednek, hogy több mint félmillió regisztált felhasználóval rendelkeznek! Ja, ebből aktív a 0.1%, annak meg a 90%-a férfi.
A havi előfizetés meg 3000Ft. Ennyi a feleslegesen kidobott pénz
2021. aug. 13. 11:52
6/21 anonim válasza:
Hasonló a tapasztalat. Teljes megyére 25-40 közötti egy hónapon belül belépett nők száma 10 alatti. Náluk is se kép, se kitöltött profil, se semmi. De a spam jön a VIP tagsággal rendelkező botoktól folyamatosan. Annyira durván, hogy gyanús, hogy maga az üzemeltető él ebből. Miért fizetnének a spammerek a tagságért napi szinten?
2021. aug. 13. 13:21
7/21 anonim válasza:
5. Próbálj ki ingyeneseket, pl. Első találkozás, Szívküldi
2021. aug. 13. 14:48
8/21 anonim válasza:
#7 Ezek abszolút noname ismeretlen oldalak. Ha a legnagyobbakon 5 nő van, akkor ezeken mennyi. 0,2? Ez már mészárlás, ha nem is egész emberrel kell próbálkozni, csak testrészekkel...
2021. aug. 13. 14:53
9/21 anonim válasza:
8. Akkor te ne próbáld ki.
2021. aug. 13. 15:00
10/21 anonim válasza:
#7: Nekem elég rossz a tapasztalatom az ingyenes társkeresőkkel. Mivel ezek semmi pénzbe nem kerülnek, sajnos sokan használják ezeket az oldalakat hamis profillal, gátlástalan szórakozásra, mások kárára persze. Bárki 5 perc alatt regisztrálhat magának egy anonim ingyenes email címet, és letölthet egy jó kis képet a netről, s hamis adatokkal máris tud regisztrálni az illető egy ingyenes társkeresőbe, várva a balekokat, akiket azután csapdába besétáltatva lehet majd szédíteni, s egészen kiválókat lehet szórakozni. A fizetős társkeresőkön kevesebb az efféle szélhámos. Persze ha igaz, amit a kérdező ír a Randivonalról, amely tapasztalataim szerint 2 éve még egészen jó társkereső volt, akkor valóban nem marad ideális választás. Míg a Randivonalon valóban sokat meg lehetett tudni az adatlapokból a másik emberről, és tényleg sok volt a komoly társkereső rajtuk, addig a Tinder és a Badoo a felszínesség és az alig palástolt szexpartner-keresés terepe. Így valóban nem maradt egyszerre minőségi és használható, komoly társkereső oldal Magyarországon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!