Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi realitása lehet annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi realitása lehet annak az incel teóriának, hogy lassan minden harmadik 30 alatti férfi incel lesz? Tehát nem most, hanem a nem is olyan távoli jövőben.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezek gyakorlatilag mainstream média oldalak.

- A kutatás már régi, az igazi ugrás pedig a 2020as járvány alatt történt (akkor vált a Tinder reménytelenül nehézzé). Ma a szám jóval magasabb lehet.

- A kutatás megkérdezések alapján történt, a férfiak pedig sueretik felhazudni a saját helyzetüket. A valós szám jóval nagyobb.

- Sok férfi a "petting" -et, is szexnek számítja, így ezzel javítja a statisztikát amikor válaszol. Én csak az aktust venném figyelembe.

- Sok férfi párkapcsolatban él, így nem tartja magát incelnek, holott nem volt szex már 6 hónapja.

- Azt írtam, hogy lassan minden harmadik férfi, tehát a nem olyan távoli jövőről beszéltem. Jelenleg sok férfi van olyan kapcsolatban, ami még a 10 évvel ezelőtti internet előtti világban jött létre. Ezeknek még ki kell futniuk.

2021. aug. 12. 23:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
77%
30 folyt: Sőt rögtön az első helyen a szaporodás is áll, többek között. Tehát a szex. Aztán csodálkoznak, hogy miért van ennyi pszichológiailag sérült, depressziós ember, ha az alap szükségletei nem elégülnek ki.
2021. aug. 14. 19:00
 32/40 anonim ***** válasza:
21%
EZeket az energiákat le lehet vezetni máshogy is, akár prostikkal, hobbikkal, bánom is én, hogy. De lehetséges, viszont ehhez jó önismeret kell.
2021. aug. 14. 19:02
 33/40 anonim ***** válasza:
61%

29: Lehetséges. Egy évvel ezelőtt kezdtem el kutatni a témát. Először kezdtem a 600 oldalas redpill sidebarral, de nem éreztem magam tőles sokkal közelebb a célhoz azon kívül, hogy kodizni kezdtem.

Utána 2021 februárjában folytattam a blackpillel, amikor megtaláltam incelmatics 1 órás dokumentumfilmjét. Azóta rájöttem, hogy ez az ideológia hozzám jóval közelebb áll, meg jóval hihetőbb is, mint a redpill, aminek az egyedüli értelmes működő tanácsa a konditerem. Ebben továbbra a redpillel értek egyet, nem a blackpillel, akik szerint a kondi sem ér semmit.

Most hivatalosan incel vagyok.

2021. aug. 14. 20:08
 34/40 anonim ***** válasza:
30%

Amit észrevettem a redpillel kapcsolatban, hogy az olvasmányaik 90% -ban arról szólnak, hogy hogy viselkedik a nő amikor már párkapcsolatban van. Ha most olyan világ lenne, mint 30 évvel ezelőtt, hogy a szexet egy több hónapos ismerkedési folyamat előzi meg, talán hasznos is lehetne a redpill. Tekintve viszont, hogy manapság a lányok már az első/második nap szexelnek, számomra nincs jelentősége a tudásnak, mivel egyelőre az ágyig se jutok el.

A redpill tudásnak a mai világban max akkor van értelme, ha már alapból heti szinten van szexuális élményem és valamelyik kapcsolatot tovább akarom vinni a hosszú távú párkapcsolat szintjére.

2021. aug. 14. 20:16
 35/40 anonim ***** válasza:
Ha szex nélkül nincs értelme az életnek, azt az életet nem is érdemes élni. Megosztani mással meg büntetés.
2021. aug. 14. 21:04
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap láttam az utcán egy kinézetre tökéletes lányt, amilyet csak ritkán látok. Még igen meleg is van, így az élmény még nyomasztóbb volt. Sajnos nem sokáig láttam, maximum pár percig.

Arra gondoltam, hogy ha szárnyaim lennének, akkor sem lett volna soha hozzá hasonló barátnőm. Ezzel próbálom magam vigasztalni, hogy ha lett is volna lehetőségem valaha, hogy legyen valakim, az valószínűleg kinézetben jócskán elmaradt volna attól, akit láttam.

Valóban a szex meg intimitás hiánya a legnyomasztóbb, ha az ember el is tereli a figyelmét valamivel, az ilyen fent leírt sokkhatások rendszeresen visszarántják az embert a hangulati mélységbe.

Szerintem ez egyénfüggő, hogy ki hogyan bírja ezt az áldatlan állapotot.

2021. aug. 15. 02:34
 37/40 anonim ***** válasza:
Mondom, amíg így bálványoztok egy random szebb nőt, addig sose lesz nyugtotok.
2021. aug. 15. 05:30
 38/40 anonim ***** válasza:
27: "Már a kidobókon sem jutok át...." Ezt hogy csinálod? :D Ha nem vagy segrészeg ork akkor bárhová bemész. Ilyet még soha senkitől nem hallottam. Nem kell annyit inni, mielőtt bemész.
2021. aug. 15. 08:04
 39/40 anonim ***** válasza:
31%

Közbe tegnap bejutottam egy helyre és smároltam is egy lánnyal (halál komolyan, én is alig hiszem el, mint incel). Összesen kb 3 mondatot beszéltünk, ennyit számít a személyiség. Am 1.5 éve nyomom a chalistenics -etn amire felvettem egy slimfit pólót + megcsináltam úgy a hajam, hogy az oldalkopaszodásom el legyen fedve.

"Ha nem vagy segrészeg ork akkor bárhová bemész.": 2021ben már nem. A kidobók kinézet alapján szelektálják az embereket.

2021. aug. 16. 09:17
 40/40 anonim ***** válasza:
Mosthatnám azt, hogy jaj de jó, a redpill működik.. Nem a redpill működik, hanem a konditerem, mivel így jobban nézek ki.
2021. aug. 16. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!