Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi realitása lehet annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi realitása lehet annak az incel teóriának, hogy lassan minden harmadik 30 alatti férfi incel lesz? Tehát nem most, hanem a nem is olyan távoli jövőben.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezek gyakorlatilag mainstream média oldalak.

- A kutatás már régi, az igazi ugrás pedig a 2020as járvány alatt történt (akkor vált a Tinder reménytelenül nehézzé). Ma a szám jóval magasabb lehet.

- A kutatás megkérdezések alapján történt, a férfiak pedig sueretik felhazudni a saját helyzetüket. A valós szám jóval nagyobb.

- Sok férfi a "petting" -et, is szexnek számítja, így ezzel javítja a statisztikát amikor válaszol. Én csak az aktust venném figyelembe.

- Sok férfi párkapcsolatban él, így nem tartja magát incelnek, holott nem volt szex már 6 hónapja.

- Azt írtam, hogy lassan minden harmadik férfi, tehát a nem olyan távoli jövőről beszéltem. Jelenleg sok férfi van olyan kapcsolatban, ami még a 10 évvel ezelőtti internet előtti világban jött létre. Ezeknek még ki kell futniuk.

2021. aug. 12. 23:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
50%
Ebben szinte biztos vagyok. A statisztika szerint folyamatosan nő az olyan férfiak száma akik egyáltalán nem jutnak szexhez, míg a nők esetén a számuk változatlan.
2021. aug. 13. 16:09
 22/40 anonim ***** válasza:
66%
"Nem jut szexhez". Ez azért érdekes megfogalmazás.
2021. aug. 13. 18:15
 23/40 anonim ***** válasza:
45%
Bárki juthat szexhez amúgy, ha a prostikat is belevesszük. Aki oda se tud elmenni, csak nyafog, az meg is érdemli.
2021. aug. 13. 18:23
 24/40 anonim ***** válasza:
87%
Én például egyszerűen undorodom a prostitúció gondolatától, pedig incel vagyok már 3 éve.
2021. aug. 13. 19:11
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem haveri társaságban 10ből 7 tehát 70% szingli 28-37 év között. De gondolom ez inkább társaságtól függ, biztos van, akinek meg az összes haverja kapcsolatban él.
2021. aug. 13. 19:16
 26/40 anonim ***** válasza:
(szingli alatt a "és minimum 10 éve nem is volt nővel" állapotot értettem)
2021. aug. 13. 19:18
 27/40 anonim ***** válasza:
74%

20: Nekem szuper életem van, minden úgy alakult végül, ahogy szerettem volna és jól is éreztem magam így több mint 1 évig. Ezalatt vettem Tv -t, összeállítottam egy gaming pc -t, amihez csak az egér 100e forint volt (a lehető legjobb logitech g pro gaming mouse + vezeték nélkül is töltő egérpad). Boldogan játszanék meg dolgoznék, amíg meg nem halok...

Csakhogy nőm továbbra sincs, a Tinderen nincs matchem, a szórakozóhelyek meg sokkal rosszabbak, mint 10 éve. Már a kidobókon sem jutok át, nemhogy utána még csajoztak odabenn. Ha egy férfinak nincs semmilyen párkapcsolati élménye, előbb -utóbb rámegy az egészségére, a motivációjára stb, hiába van amúgy minden a helyén. Hosszú távon korábban az volt a tervem, hogy elmegyek külföldre milliókat keresni, de már úgy látom, egyszerűen nincs értelme, nem érezném magam jobban úgy. Én szexuális életet akarok.

2021. aug. 14. 17:11
 28/40 anonim ***** válasza:
73%
27: Ugyanígy vagyok, de az itteni nők egyszerűen nem fogják fel, hogy a szex, intimitás és romantika hiánya mennyire demotiváló. Nem véletlenül van annyi cél nélküli, depressziós férfi, akik végül inkább a nihilizmus és mizantrópia felé fordulnak.
2021. aug. 14. 17:15
 29/40 anonim ***** válasza:
27-28: Ti még nagyon az elején vagytok a red pill ragenek szerintem. Alap bölcsesség, hogy sosem a nőtől teszed függővé a boldogságodat. Ha így teszed, már rég vesztettél.
2021. aug. 14. 18:56
 30/40 anonim ***** válasza:
94%

29: Hát elég nehéz nem attól függővé tenni, miközben az emberi szükségletek egyből 3. helyén (lentről) az intimitás, valahova tartozás, stb áll. Mégis hogy érje el az ember a 4 és 5. szintet, ha a harmadikra sincs lehetősége?

[link]

2021. aug. 14. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!