Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi realitása lehet annak az incel teóriának, hogy lassan minden harmadik 30 alatti férfi incel lesz? Tehát nem most, hanem a nem is olyan távoli jövőben.
Ezek gyakorlatilag mainstream média oldalak.
- A kutatás már régi, az igazi ugrás pedig a 2020as járvány alatt történt (akkor vált a Tinder reménytelenül nehézzé). Ma a szám jóval magasabb lehet.
- A kutatás megkérdezések alapján történt, a férfiak pedig sueretik felhazudni a saját helyzetüket. A valós szám jóval nagyobb.
- Sok férfi a "petting" -et, is szexnek számítja, így ezzel javítja a statisztikát amikor válaszol. Én csak az aktust venném figyelembe.
- Sok férfi párkapcsolatban él, így nem tartja magát incelnek, holott nem volt szex már 6 hónapja.
- Azt írtam, hogy lassan minden harmadik férfi, tehát a nem olyan távoli jövőről beszéltem. Jelenleg sok férfi van olyan kapcsolatban, ami még a 10 évvel ezelőtti internet előtti világban jött létre. Ezeknek még ki kell futniuk.
Én azon csodálkozok, hogy még nem így van, de ezek szerint kb 50%-a a férfiaknak még mindig szexel (néha), persze közben csökkenő tendenciát mutatva.
Úgy képzeld el a világot mint egy ingát, ami folyamatosan kileng, és nem csak ebben a témakörben van így, hanem sokban. Most éppen afelé leng, hogy egyre kevesebben szexelnek és találnak párkapcsolatot, és ez még így is lesz jó ideig, mire az inga visszafordul.
"ami még a 10 évvel ezelőtti internet előtti világban jött létre."
Na kb. ilyen hülyeség a többi irományod is. Magyarországon kb. 30 éve van internet, és 20 éve használja a lakosság is.
4: Ha sok pénzed van akkor háttérbe szorulnak ilyen "triviális" dolgok, mint a kopaszság.
Ha sok pénzed van még így is kaphatsz nőt!: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!