Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat az embereket, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat az embereket, akik a nők jogainak elvételével próbálnának javítani a párkapcsolati/szerelmi életükön, mi akadályozza meg őket abban hogy egy olyan országba költözzenek ahol még mindig el vannak nyomva a nők?

Figyelt kérdés
Fel lehetne venni a helyi szokásokat, a vallást, a nyelvet és lehetne szerencsét próbálni..vagy egyáltalán lenne valakinek esélye egy ilyen országban az ellenkező nemnél ha a felsoroltakat megteszi?

2021. aug. 11. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

#11 Egyetlen egy dolog változott a 20. század legeleje és legvége között: a nőknek lehet saját vagyona, jogai, és társadalmi normává vált a női munkaerő. Már nem kimondott, vagy kimondatlan kényszer a húszas éveiben férjhez menni és lefialni, hanem mindenkinek megvan a saját élete.

Innentől indult be a párVÁLASZTÁS, a túlélésért való másikra ráfanyalodás helyett.

Az a problémák forrása, hogy a nőknek nem olyan létszükséglet a férfi, mint a férfinak a nő.

A férfiak nagyon; nagyon jelentős része hajlandó lekorcsosulni a teljes igénytelenségig pusztán azért, hogy nő legyen mellette. Lenézik a kiszemeltjüket emberileg, nem vonzódnak hozzájuk (másik kategóriábn kitalálta az egyik, hogy összejön egy kövér nővel, aki taszítja, mert nincs más, + hátha lefogy) és válogatás nélkül mindenkire ráírnak társkeresőkön.

A női hozzáállás ehhez képest az, hogy "ha nem adsz hozzá az eletemhez, akkor minek engedjelek bele?" aminek a normának kéne lennie, ehhez képest ebbe ti bele őrültök. "Hát mi az, hogy nem kényszeríted magad undoron és megvetésen keresztül arra, hogy velem legyél? Én rákényszeríteném magam, te felszínes cafka."

Nem változott a hozzáállásotok, ez tény. De ebben az esetben a stagnálás rossz. Fejlődni kéne.

A kapcsolat nem minden, nem kell eljátszani az depis-öngyis áldozatot pusztán azért, mert nincs az életetekben p..na.

Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy a férfi viselkedést kéne korrigálni.

Ha meg azt hiszed, hogy CSAK kigyúrt gazdag főnyeremény vezérigazgatóknak lehet kapcsolata, akkor talán itt az ideje leszokni a gépezésről. Amit te összeolvasol a neten (szintén krónikusan online lévő férfiaktól) az nem fedi a valóságot.

2021. aug. 11. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"A női hozzáállás ehhez képest az, hogy "ha nem adsz hozzá az eletemhez, akkor minek engedjelek bele?" aminek a normának kéne lennie, ehhez képest ebbe ti bele őrültök. "Hát mi az, hogy nem kényszeríted magad undoron és megvetésen keresztül arra, hogy velem legyél? Én rákényszeríteném magam, te felszínes cafka.""

Nem feltétlen erről van szó.

Sajnos sok férfi áll így a dolgokhoz, de tévedés hogy ez lenne az általános incel hozzáállás. Sőt, pont azok a férfiak szoktak tudni kitörni az incelségből és nyomorultként is nőhöz jutni akik pont így állnak a nőkhöz ahogy leírtad. Inkább pont arról van szó hogy sok incel nem így áll a nőkhöz, hanem rendesebben igyekszik, és amit visszakap az nagyon negatív, lehangoló. Nem, nem kell akárkit elfogadni, akárkivel együtt lennie senkinek akihez nem vonzódik, ilyet nem sűrűn állít bármelyik incel, és nem erre vágyunk legtöbben, ezért nem várjuk el a nőktől sem ezt. Viszont sokminden mást meg igen, és azért elég változó hogy pontosan miket.

"Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy a férfi viselkedést kéne korrigálni."

A viselkedéseket nem lehet csak úgy korrigálni, erre kellett rájönni incelként a nők esetében, és erre kéne rájönnöd neked is a férfiak esetében.

2021. aug. 12. 04:56
 13/13 anonim ***** válasza:

11. Részben igazad van! Viszont azt se felejtsd el, hogy a világ mindig szélsőséges. Ami régen szélsőség volt a nők kárára, az most átbillent a férfiak kárára.

Az a baj, hogy ez egyik nemnek sem jó. Jelenleg a férfi nem van porrá alázva, minden rossznak a férfiak az okai. A férfiak csúsznak-másznak a nők előtt, rengeteg házasság csak azért működik, mert a férfi tűr. Igen, a nők tök jól elvannak évekig is egyedül, a férfiak nem. Erre a tényre van alapozva is a globál stratégia. A gond az, hogy a fő célt elérték: szétromboltáj a családokat. Porhintés ezerrel, szórakozás, élvezetek. Mindkét nem elbukta az eredeti misszióját.

Én várom a változást hogy ez az el ebeteg ördögi világ elbukjon, mert itt fiatal, öreg, férfi, nő csak szenved... Mert magányosak, valódi céloktól mentesek. A természettől már fényévekre eltávolodtunk. Eltűnt a közös munka a két nem életéből, és ez a lényeg!!!

2021. aug. 12. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!