Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ha egyedülálló apuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egyedülálló apuka lettem és miotta anyja elment nemtudom mit kezdjek magammal főleg párkapcsolati de úgy kb minden szinten?

Figyelt kérdés

Fiatal szülők voltunk mind kettőnknek első szerelem volt exaszonyomnak első szexuális kapcsolat is.

4 évet voltunk együtt lett egy mostmár 2 éves lányunk

Csak az a kapcsolatunk másfél éve nem működött veszekedtunk O chetelgetett maga mindig fontosabb volt a gyereknél sajnos neki a lánya csak másodlagos volt fiatalabb korábban jó anya volt aztán megbolondult bulizgatni akart menni és élni a fiatalok életett csak gyerekel ezt csak korlátozottan lehetett megtenni.

Nem érezte magát jól itt csak a szexuális életünk volt jó.

Úgyhogy végül is fogta magát és elment Ausztriába egy palihoz akivel chetelgetett új életett akar kezdeni ezzel az új párjával.

Gyereket itthagyta nekem és a családomnak

Nem dolgozik szóval nem fizet gyerektartást vagy ilyesmi.

Enis fiatal vagyok 23 de szeretem a lányom sose hagynám ott akor se ha nehéz semmi nem ér nála többet jelen pillanatban számomra.

Szexualitason kívül minden eletszuksegletem megadja a szeretetet a családot.

Szerintetek ha nem keresek új párt csak havi 2 szer mondjuk fizetek a szexért lehetek boldog ?

Tudom elítélendő prostihoz járni de nekem most nincs időm csajozni dolgozók és ha nem akor időm 80 százalékát kiteszi a gyerkőc.

Anyukákal összeállni mozaik családban megtehetnem mert Veluk most könnyebben ismerkedek csak nem érzem magam késznek erre.

Fiatalab lányok vagy korombeliek mind elvárják a teljes körű figyelmet és hogy ők legyenek a középpontban de nekem a lányom van ott ezen nemtudok változtatni.

Idősebb érettebb nővel meg nemvolt komoly kapcsolatom és ettől kicsit tartok valamiért.

2021. aug. 10. 22:01
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Azért mert fiatalon vállalunk gyereket egyből romak vagyunk? 😀

Én nem bennem kicsi sincs fehér bőr kék szem.xd exemben negyed rész van elvileg

2021. aug. 10. 22:13
 2/20 anonim válasza:
23%

Nem hinném, hogy roma lenne, hiszen a kérdés magyar nyelven írodott és nem roma nyelven.

2021. aug. 10. 22:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Előtted az élet. Ha ilyen gondos apa vagy, akkor húzzál ki egy játszótérre, meg fogsz lepődni a nők hozzáállásán!

Szextől nem leszel boldog.

2021. aug. 10. 22:23
 4/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk romák csak exem szimplán meggondolatlan bolond volt én meg fanatikus álom ideavilágban elő

De én most se csinálnám vissza lehet 10 20 évig szar lesz nekem és sokat fogok szenvedni de ha lesz egy lányom és O boldog lesz az már nekem megéri hissz O részben énis vagyok.

2021. aug. 10. 22:26
 5/20 A kérdező kommentje:

4#

Igaz a szextol nem leszek boldog de sajnos magam se tudom mi tenne azzá ?a párkapcsolatomban se voltam az de egyedül se vagyok

Pont ez a kérdésem oka hogy nemtudom hogyan tovább

Érdemes e új hosszútávú kapcsolatot keresni vagy nem

és adjuk fel a boldogságot eldegeljunk neveljem fel a lányom és gyűjtsek a jövőjére hogy neki talán jobb legyen.

2021. aug. 10. 22:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne erőltesd a kapcsolat dolgot, majd akkor jön az igazi amikor nem szamitasz rá :) Lányodhoz való hozzaallasod nagyon szimpatikus, foglalkozz vele, meg azzal, hogy megtalald ami boldogga tesz (egy szemely csak hozzá tehet, de egyedul is tudni kell ellenni). Munka, gyerekneveles terén. Huszoneves ismerosom is most hazasodott meg újra, van kisgyerek az exfelesegtol igaz, ott az anyukaval él. Szoval fel a fejjel :D
2021. aug. 10. 23:34
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

"szóval nem fizet gyerektartást vagy ilyesmi"

Emiatt is csak ferfiakat szokas bevagni a sittre....

37F incel

2021. aug. 11. 00:57
 8/20 anonim ***** válasza:
29%
Na most már biztos vagyok abban miért nem akarok korán szülni
2021. aug. 11. 01:14
 9/20 A kérdező kommentje:

8#

Ne is ted csak ha van elég akaraterod kitartasod a monoton hétköznapi munkához élethez.

Sajnos ez olyan mint egy munkahely fegyelmezetten napirendben kell csinálni mert úgy lesz a gyereknek napirendje

Mert ha nincs akor nem alszik rendesen fáradt nyűgös és akor te is az leszel a sok uvoltestol.

Enszakakrol ne is beszéljünk nekünk 1 év kínszenvedés volt 3 óránként felkelt ez bárkit próbára tett volna.

Csak most meg mert esténként minden nap azon agyalok mi lett volna ha így úgy ...

Exemnek könnyű új ország új pasi új élet de nekem minden a régi életünkre emlékeztett minden hely a lakás stb

Egy szerencsém van a szüleim óriási segítséget jelentenek hétköznap esténként ottaludhat náluk mert reggel korán megyek dolgozni ők még betudjak vinni bölcsibe reggel. ( 2 házzal vannak csak arrébb)

2021. aug. 11. 05:59
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

A kapcsolattal most érdemes várnod egy kicsit. A szexuális kielégülést magadnak is meg tudod oldani.

Mindenképp indíts pert és követelj gyerektartást az exedtől. Nem lesz egyszerű menet bármit is behajtani ettől a nőtől, de a gyereked pénzéről van szó, nem szabad annyiban hagyni.

És soha, semmilyen körülmények között ne fogadd vissza az exed. Akármilyen nehéz nélküle. Idővel találsz majd új barátnőt, de most ne ezen görcsölj.

2021. aug. 11. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!