Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egyedülálló apuka lettem és miotta anyja elment nemtudom mit kezdjek magammal főleg párkapcsolati de úgy kb minden szinten?
Fiatal szülők voltunk mind kettőnknek első szerelem volt exaszonyomnak első szexuális kapcsolat is.
4 évet voltunk együtt lett egy mostmár 2 éves lányunk
Csak az a kapcsolatunk másfél éve nem működött veszekedtunk O chetelgetett maga mindig fontosabb volt a gyereknél sajnos neki a lánya csak másodlagos volt fiatalabb korábban jó anya volt aztán megbolondult bulizgatni akart menni és élni a fiatalok életett csak gyerekel ezt csak korlátozottan lehetett megtenni.
Nem érezte magát jól itt csak a szexuális életünk volt jó.
Úgyhogy végül is fogta magát és elment Ausztriába egy palihoz akivel chetelgetett új életett akar kezdeni ezzel az új párjával.
Gyereket itthagyta nekem és a családomnak
Nem dolgozik szóval nem fizet gyerektartást vagy ilyesmi.
Enis fiatal vagyok 23 de szeretem a lányom sose hagynám ott akor se ha nehéz semmi nem ér nála többet jelen pillanatban számomra.
Szexualitason kívül minden eletszuksegletem megadja a szeretetet a családot.
Szerintetek ha nem keresek új párt csak havi 2 szer mondjuk fizetek a szexért lehetek boldog ?
Tudom elítélendő prostihoz járni de nekem most nincs időm csajozni dolgozók és ha nem akor időm 80 százalékát kiteszi a gyerkőc.
Anyukákal összeállni mozaik családban megtehetnem mert Veluk most könnyebben ismerkedek csak nem érzem magam késznek erre.
Fiatalab lányok vagy korombeliek mind elvárják a teljes körű figyelmet és hogy ők legyenek a középpontban de nekem a lányom van ott ezen nemtudok változtatni.
Idősebb érettebb nővel meg nemvolt komoly kapcsolatom és ettől kicsit tartok valamiért.
Gyerektartást nem kérek tőle mert beérem azzal ha később se próbálkozik megszerezni a gyereket
Ha kérnek tőle szinte biztos hogy előbb vagy utóbb el akarná vinni
Ne felejtsük el anyaként könnyebben megkapja.
Igaz külföldre úgy tudom akorse vihetne a másik szülő engedélye nélkül.
Már egyszer eljátszottuk ezt a visszafogadosdit 8 hónapig tartott 😀igaz akor csak hazaköltözött nem máshoz.
Tőle már maximum csak szex kéne más nem.
Úgyis fogunk találkozni előbb vagy utóbb látogatni jonn majd most 1 szer volt egy fél órát a lanyunkal miotta elment. Kb 1 hónapja nem látta a gyereket
12#
Most ismerkedek egy 10 évvel idősebb anyukaval van 2 gyereke egy 15 és egy 2 éves ugyan annyi idős mint a lányom magyarul kb minden ruha játék stb kompatibilis lenne .
Csak az a baj nincs hol laknia úgy egyből ideakarna költözni hozzám hogy nem is találkoztunk.
Mert a palija elhagyta és nem vette a nevére a lányát mikor terhes volt.
Ott a pali nemfizet gyerektartást
Szóval neki nálam is szarabb a helyzete.
Csak nekem nagyon gyors a tempó
Exem is én tartottam el de O meg nem is volt házias nem főzött a gyerekünk el is csak nyuglodott.
Egész nap a telefont nyomta tik tok és chetezgetes ja és sminkelgetes órákon át
Ha ez a hölgy tényleg olyan jó anya mint tűnik és házias és még a szexuális élet is jó lenne vele akor nem probléma hogy nem dolgozik
És segíteni kell neki
A lányaink 1 hónap különbségel születtek jó barátnők lehetnének
Amúgy O se roma mielőtt megkérdezné valaki 😀
De Anyaotthonban el
Nekem van munkám pénzem és a szüleim nek hála hazam
de nincsenek nagyon barátaim és ismerkedni is csak nehezen tudok személyesen zárkózott vagyok főleg csoportban
1-1 ban annyira már nem de csoportban igen
Exem volt az egy barátom kb
Ne haragudj Kérdező, de kb.annyi eszed van, mint egy marék lepkének. Jagytad az exednek, hogy kihasználjon. Az exednek azért kellett a gyerek, hogy ne kelljen dolgozni. Te meg felelőtlenül, gumi nélkül szexeltél egy olyan nővel, aki teljesen nyilvánvalóan alkalmatlan az anyaságra. Lusta vagy utánamenni a gyerektartásnak, pedig az nem neked, hanem a gyereknek jár. Mellesleg ha nincs bírósági végzés arról, kinél legyen a gyerek, akkor simán elviheti őt az anyja bármikor bárhová. Igenis legyen hivatalosan lepapirozva, hogy a tiéd a gyerekfelügyeleti jog.
És éppen most mész házhoz az újabb lófütyiért. Az új nő is a semmire vállalt gyereket. Ő is pontosan ugyanúgy le fog húzni, mint az exed. Ne a farkaddal gondolkodj, hanem az eszeddel.
Exembe szerelmes voltam és a szerelem vak fiatal volt és velem volt először kapcsolata nekem is első komoly kapcsolatom volt
Nem gondoltam bele mivel jár egy gyerek azt hittem ha lakás és munkám és pénzem van az bőven elég nem gondoltam bele hogy ő egyszer el is hagyhat azt gondoltam örökre együtt maradunk.
Afrikában vagy a közel keleten így is lett volna vagy 50 ével ezelőtt itt is
de itt már túl könnyen ugrálnak a nok és mocskosul kihasználják ezt.
Persze ami nekem szar. ez a fenne nagy női szabadság, a lányomnak jó hissz O élhet az elonyeivel majd.
Az új hölgy legalább tudom mit szeretne lakást és hogy apja legyek a lányának nyilván ez még nem lenne szerelem
Nekem se lenne egyszerű
Ezért nemtudom mi legyen szimpatikus nem néz ki rosszul de kihasznalni nem akarom de azt se hogy egyből idekoltozon.de kapcsolatot meg igen.
Nem vagy okos fiu de a szived nagyon jo.
Ne bizonygasd hogy nem vagy roma,nem szegyen annak lenni. Isten aldjon meg titeket.🤗🤗
Közben beszéltem videócheten exemmel meg az új pasija éjszakás volt 😀
2-3 hetekre hazajön még nem költözött ki Ausztriába
Elvileg talizunk majd 2 esben csak beszélgetni xd majd kiderül.
Ti szexelnetek a volt parotokkal aki gyerekel hagyott ott?
De szigorúan csak szex semmi más
Ameg nincs más párom addig meg lehet próbálni nem?
Tudom kicsit undi hogy nem fizet semmit nem dolgozik nem látogatja a lányát és meg lehet meg is csalna az új párját de a részemről csak szex lenne még O reszerol is.
Persze ha O is beadja a derekát bár a videócheten elége közvetlen volt majd kiderül 😀 lehet csak fagyizunk sétálunk 😀 egyszer ezt eljátszottuk már de vissza most nem költözik az tuti.
Gyereket nem akarja később se elvinni gondolt rá de neki így ez most kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!