Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért vállaltok rossz emberrel gyereket?
Egy csomó házas nőt látok panaszkodni hogy milyen szar az élet, milyen rossz a férjük velük.
De mégis csinálnak 2 gyereket meg ellátják, a házat, gyereket, férjet, munka mellett Igazuk van abban hogy ez kicseszés velük, de akkor minek vannak együtt 15-20évig?
Ha mondod nekik hogy váljanak el akkor meg megsértődnek.
Most azt hagyjuk hogy vannak jó, meg nem olyan rossz párkapcsolatok.
1 gyerekkel 30 évesen jobb esélyei vannak mint 2 gyerekkel 40 évesen.
Ha az első gyerek után még egy mosogatást se vállal a férfi mondván hogy az a nő dolga akkor már tudja milyen a férfi.
Mert egyedul nehezebb lenne.
Aztan a ffiak 90%-a csak kihasználná azt hiszik konnyu préda ugyse kell senkinek. Helybol nem tisztelik az elvált nőket.
Egy nőnek baromi nagy szívás a gy.vállalás manapság.
#2: Nem ez volt a kérdés.
Szerinted könnyebb 30 évesen elvált nőként, egyedül egy gyerekkel, miközben esélye sincs normális párkapcsolatra, és anyagilag se jön ki, mint kényelemben, biztonságban egy olyan férj mellett, aki nem mosogat?
Pont azért van ennyi ilyen házasság, mert a legtöbb férfi pontosan tudja, hogy a felesége nem fog válni. Csodálatos társadalmunkban nincs lenézettebb, nagyobb hátrányból induló réteg, mint az elvált anya.
Én 19-től 25 éves koromig voltam benne egy rossz kapcsolatban, bár nekünk nem lett gyerekünk.
Egyszerűen sosem hittem el magamról, hogy szép vagyok, értékes vagyok. Most is úgy érzem, hogy jobbat nem kaphatnék, csak hát egy gonosz embernél még a szingliség is jobb.
Igaz, én ezért is álltam meg 1 gyereknél, mert az az illúzió éltetett, hogy így még van esélyem újat kezdeni. Aztán az évek alatt rájöttem, hogy nincs, legalábbis szerelemből nincs.
A gyereknek pedig jó, ha van testvére.
Nálunk nem lesz, mert nálunk nem csak rossz a kapcsolat, de meg is szűnt a kapcsolat, ami maradt belőle az csak a látszat az anyagiak miatt. De jobb lenne a gyerekemnek, ha lenne testvére. Tény, ha elválnék, sokkal nagyobb esélyem lenne egy gyerekkel, mint többel. Csak az én koromban már elkeltek a jó pasik. Azért nem kell senki, hogy anyagilag könnyebb legyen. Arra ott a gyerekem apja.
8. A gyereknek is több jut ha nincs testvére. Vagy nem?
Anyagiak, figyelem, oktatás?
9-es: Nem feltétlen, főleg ebben a családtámogatási rendszerben.
De ha anyagilag több jut is, nagyon magányos tud lenni egy egyke. A felnőtt szülő soha nem fog tudni úgy játszani vele, mint egy másik gyerek. Én vért izzadtam, mire találtam neki olyan játszótársat, akivel összejárnak.
Nyilván ahol van 3-4 gyerek, kevesebb szülői figyelem jut egyre. De ha csak egy van, ott se biztos, hogy több figyelem fog neki jutni, mert a szülők ki vannak zsigerelve, magyarul kezébe fogják nyomni az okostelefont és leszedálják. Marha nagy figyelem. Nekem is szükségem van nyugira, én is szedáltam már le a gyerekemet, de sokkal jobb, ha úgy van nyugim, hogy a barátnőjével jót játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!