Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most jó vagy rossz jel?
Van egy lány akivel 1 hónapja szinte minden nap beszélek, egy buliban találkoztunk ahol kavartunk (egy haverom szülinapján). Előtte csak hívásból ismertem egy picit, mert ezzel a haverommal régen online társasoztunk és néha hívta ezt a lányt is. Messze lakik, nem igazán volt alkalmunk azóta találkozni.
Tegnap szóba került, hogy hová megyünk egyetemre (én bécsbe, a lány budapest) és mondtam, hogy amúgy is szeretem budapestet, majd valamikor akartam felmenni haverokkal bulizni es akkor találkozhatnának is.
Mondta, hogy ő tökre örülne neki. Mondtam, hogy majd “a szaván fogom”.
Ezt beszívezte messengeren, de nem irt vissza.
Eddig az elmúlt 1 hónapban minden egyes nap beszéltünk, de sosem úgy, hogy leláttamoztuk és majd legközelebb ráírtunk egymásra.
Csak olyan alapon, hogy visszaírtunk egymásnak, amikor volt időnk. (Ő dolgozik, nincs sok ideje én is edzeni járok, segítek a házkörül nem vagyok sokat telefonközelben)
Most összezavardotam, hogy egyrészt szeretne találkozni, másrészt meg nem ír vissza semmit.
Arra számítottam, hogy legrosszabb esetben megkérdi milyen napom volt vagy ilyesmi.
Nem tudok semmit, amivel megint tudnánk beszélgetésbe elegyedni, nekem fura lenne “megint” írni neki, hogy hmm amúgy miujság.
Vagy várjak egy kicsit? Akár pár napot, majd kérdezzek tőle pár dolgot? Tudom, hogy dolgozik, hogy hamarosan forgalmi vizsgázik (jövő héten, vagy most lesz gólyatábora, meg pár napja már mondtam neki, hogy játszhatnánk úgy mint régen, mert a társaság akikkel régen társasoztunk megint összejött és hívtam a lányt is. Mondta, hogy csak szóljak és jön, ha tud..
Kb 3 órája, hogy leláttamozta.
19/F ő 18/L
Komolyan az már az érzésem, hogy az embereknek egyszerűen semmi türelme várni, azt se tudják, mi az az epekedés, mert mindent azonnal akarnak, és ha nem kapnak választ egy elfoglalt embertől perceken belül, akkor az az ember biztos megcsalja (lásd pár kérdéssel arrébb), vagy talonban tartja (lásd pár órával ezelőtti kérdés), vagy megijedt, nem érdeklődik, stb., stb.
Miért nem lehet megérteni, hogy nem mindig ér rá valaki azonnal válaszolni, esetleg pont azért nem válaszol rögtön, mert inkább megadná a módját, és akkor írna, amikor 100%-ban a másikra tud figyelni?
Másrészről, ha ennyi mindent tudsz a programjairól, akkor pont, hogy bármilyen ürüggyel ráírhatsz. Lásd: Izgulsz-e a forgalmi miatt?/Hogy sikerült a forgalmi? Mikor kezdődik az egyetem? Hol leszel koliban? - Persze lehet, hogy ezt már megbeszéltétek, de akkor kérdezhetnéd, hogy mikor érne rá társasozni (hogy megpróbáld akkorra összeszervezni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!