Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért vállaltok rossz emberrel gyereket?
Figyelt kérdés
Egy csomó házas nőt látok panaszkodni hogy milyen szar az élet, milyen rossz a férjük velük.
De mégis csinálnak 2 gyereket meg ellátják, a házat, gyereket, férjet, munka mellett Igazuk van abban hogy ez kicseszés velük, de akkor minek vannak együtt 15-20évig?
Ha mondod nekik hogy váljanak el akkor meg megsértődnek.
Most azt hagyjuk hogy vannak jó, meg nem olyan rossz párkapcsolatok.
2021. aug. 10. 19:38
11/13 anonim válasza:
9 azert egy testvér tobbet ad az eletbe mint a legujabb nintendo vagy akarmilyen anyagi javak..
12/13 A kérdező kommentje:
10. Köszi a választ igy már értem a dolgot.
Szép estét neked.
2021. aug. 10. 20:28
13/13 anonim válasza:
Én azért vállaltam akkor vele, mert akkor még egy buta, hiszékeny, szerelmes liba voltam, aki hitt a mesékben. Azóta megváltoztam. Sem újabb kapcsolatom, sem újabb gyerekem nincs, és már nem is lesz. Ez van. Túl sokat tanultam ebben a házasságban, és azóta is az emberek jelleméről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!