Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a pasik ennyit a képekkel társkeresőn?
Nem először járok úgy, hogy rám ír egy férfi, úgy tűnik átlagos de teljesen elég, és szívesen ismerkednek vele, mert abszolút nem csúnya.
Majd beszélgetés közben ha küld egy képet csak úgy, akár munka közben, akár csak úgy, egy teljesen más pasi van szinte a képen mint akit én láttam a profilon, vagy annyira megszerkesztik, vagy csak annyira előnyös képet raknak ki.
Igazából ennek mi értelme?
Na jó, csak azt értsétek meg, hogy vannak, akiknek semmilyen más lehetőségük nincs arra, hogy a nőktől bármilyen pozitív visszajelzést kapjanak. Márpedig erre a férfiaknak egyszerűen szükségük van. Nyilván megértem a ti álláspontotokat is, de ti meg azt értsétek meg, hogy nőként még csak elképzelni sem tudjátok, milyen érzés elutasított férfiként élni.
Milyen hasonlat illene ide... képzeljétek el, hogy soha nem vásárolhattok egyetlen boltban sem. Már az éhhalál szélén vagytok, de még mindig nem szolgálnak ki titeket. Hát nem megpróbálkoznátok ti is álruhával és elmaszkírozással, hogy végre beengedjenek az üzletbe és ehessetek valamit?
A nők nem csalnak? mindenki MÁSHOGYAN néz ki, mint egy jól sikerült képen. A pasikat azért értem meg, mert ha apró dolgokba beleköt a nő, azonnal szó nélkül tölri.
A nő meg minél több figyelmet akar bevonzani.
Ilyen az internet, senki sem úgy él, amit mutat és sokszor máshogyan néz ki.
Ha ennyire rá vagy feszülve a külsőre, ne neten ismerkedj
Viszont sajnos így sem 'ehet', a te hasonlatoddal élve, mert amit csinál az egy kamu, és kiderül.
Utána ott a nagyobb csalódás, hogy tudom hogy ez a nő kedves, értelmes, érdekli az ami engem, csinos (valamiért rám ír, tehát valószínűleg neki bejövök), és most már eddig eljutottam vele, és a valódi arcommal meg bukik a dolog.. Szerintem ez ilyenkor sokkal keserűbb, mintha valakit nem ismerek és úgy utasít el.
Ha ennyire rá vagy feszülve a külsőre, ne neten ismerkedj"
Pl én is küldök magamról ha már beszélek valakivel egy sima hétköznapi képet, nem csak ami jól beállított, hanem ahogy sikerül.
Így is van aki tetszik, csak ezt a logikát nem értettem.
Értem.
Persze ha ez is elég, akkor így érthető. De ugye a hazugság miatt így barátnője nem hiszem, hogy lesz.
Akinek úgy is tetszene, az meg azt fogja tartani, amit itt már írtak előttem is, hogy vajon az ilyen ember ennyire megbízhatatlan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!