Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves Nők! Miért kell agyonfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nők! Miért kell agyonfilterezett képekkel ismerkedni társkeresőn?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 hónapban kb 10 nővel randiztam, 30-40 éves korosztalybol. Egyetlen nőt leszamitva, az összesnel akkora volt a kontraszt,hogy nem akartam elhinni. Sokan szinte a felismerhetetlensegig javitgatjak a kepeiket, amire a végén még egy snapchat filter sem árt, hogy gyönyörű szemek legyenek amik valojaban nincsenek. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy erre mi szukseg van? Talalkozaskor ugyis lebukas van.. :/ Minden tiszteletem azoke a nőké akik nem tartoznak ebbe a csoportba.

2018. szept. 8. 07:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Ezt én sem értem. Eleve a egy sima fotó és a valóság közt is elég nagy különbség szokott lenni a fotó javára, ha jól van beállítva. De hogy még telepakolják mindenféle filtergenyókkal, meg lehetetlen szögből fényképezik magukat (pl. felülről, hogy vékonyabbnak tűnjön az arc). Volt olyan is, hogy a képen égkék szemű volt a nő, a valóságban meg valami barnás-libafos-zöld színű volt.
2018. szept. 8. 07:39
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem csak a nők, megnyugodhatsz. A kisebb-nagyobb füllentésekről nem is szólva, amikor 10 évvel fiatalabbnak vagy 10-15 centivel magasabbnak hazudja magát.
2018. szept. 8. 07:47
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Én csak a pattanásaimat tüntetem el az arcomról fotókon, ugyanis azok nincsenek ott állandóan az arcomon, ragyás fotót meg nem fogok feltenni, ha épp csak olyat tudtam frissen lőni, mert épp olyat ettem, amitől kipattogtam.
2018. szept. 8. 07:50
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem csak a nőkre jellemző. Férfiaknál ugyanúgy belefutsz ilyesmibe. Legalábbis a jó szögből fényképezem magam és alap insta filterek. Mivel a legtöbb társkereső képes, az ember igyekszik magáról a legjobbat feltenni, talán arra alapozva, hogy így megfogja a másikat és legalább a beszélgetésig eljut, ahol majd a személyisége meggyőzi a másikat. A jobb képeknél szerintem ez a helyzet, meg azokon is a másik van csak épp a legjobb formájában, amit többet nem tud hozni, de nem érzik csalásnak. Aki mondjuk már teljesen átszerkeszti azt én sem értem. Azok az emberek szerintem nem is akarnak találkozni élőben.
2018. szept. 8. 07:51
 5/13 anonim ***** válasza:
7%

Akkor szerencséd van, ez csak a külső, de amikor "elfelejti" közölni a több milliós devizahitelét, meg a 3 kölkét, meg hogy épp válófélben van, az a valami.

És akkor még a férfiak hazudoznak...

Nőknél nagyobb kamugép nem létezik.

2018. szept. 8. 08:30
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Mert aki fent van legyen az nő vagy férfi, a többség bűn ronda sajnos.
2018. szept. 8. 09:10
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem szokta filterezni, mert nincs értelme. Ha élőben lát, akkor úgyis lehull a lepel, szóval minek?

Ellenben a palik.... 5-10 éves képek, ahol még nem volt ősz a hajuk, igényesen le volt vágva és meg volt mosva...-10-15 kiló, jó beállítás, de olyannal is találkoztam, aki eleve 12 évet letagadott, mert szerinte nem annyinak néz ki, amennyi.

2018. szept. 8. 09:54
 8/13 peca1000 ***** válasza:

Ezért kell Skype-on is beszélni randi előtt, videohívással.

Azt nem tudják kozmetikázni.

Ha nem akar Skype-olni, és friss, retusálatlan fotót magáról küldeni, akkor élőben, még randi elején kell közölni a hölggyel, hogy nagyon eltér a netes képeitől a valóság.

Aztán eldöntöd, hogy így is randizol e vele, vagy sem.

Én anno leba.....sztam az asszonyt emiatt, mikor először találkoztunk :)

2018. szept. 8. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:
mit számít. a férfiaknak úgyse számít a külső, nem? ;)
2018. szept. 8. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

Próbálják magukat szebbnek feltüntetni, de a fotósopphoz ugye nem értenek, hát szarakodnak a faék egyszerűségű filterekkel. Az eredmény meg olyan lesz, amilyen...

Mintha bárkit be tudnának csapni ezekkel. Egyébként tényleg nem létezik náluk nagyobb kamugép.

2018. szept. 8. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!