Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki akinek összejött valami az erettflort.com társkeresőn?
T. Erettflort,titkosflort.nézelödök,érdeklödök! A minap ráakadtam egy érdekességre.A két hölgy azonos,csak más ország,más tartalom. A lehuzos oldalnak mindegy.Csak azért rakom ide fel,hogy legyen bizonyiték is.Igaz a képeket tükrözték,de ugyan az.
Ez egy holland mature oldal
Ez már az érettflört.com fizetös sex csevely.lehuzás.
Remélem rá tudtok keresni.
Sajnos regisztráltam és egyből jöttek az üzenetek. (Nem kávézni hívtak) de a mikor-hol? kérdésre csak kitérő válaszok jöttek. Azt hittem először,hogy automata üzeneteket kapok, de valószínűleg fizetett online munka, hogy csevegjenek veled, húzzák az időt...
"Többen" rám írtak, de mindig csak annyit, hogy válaszoljak. Aztán új kérdés, de találkozóhoz nem jutsz közelebb, ott már kitérő válaszok jöttek. Én a pajzán érett flört oldalon voltam. pajzanerettflort.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!