Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valaki akinek összejött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benyovszky Oszkár kérdése:

Van valaki akinek összejött valami az erettflort.com társkeresőn?

Figyelt kérdés

2018. aug. 15. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Már ilyen is létezik?:DD Jajj..
2018. aug. 15. 15:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Kamu az egész, lehúzás!!!
2018. aug. 15. 15:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Most jöttem rá.
2018. aug. 15. 15:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Kellene vagy 26000-et fizetni hogy valamit elérj.
2018. aug. 15. 15:20
 5/8 father60 válasza:
Lehuzás az egész,de ha elolvassátok a felhasználoi szabályzatot,benne van,hogy nem küldhetsz telo.számot,bármien elérhetöséget,stb...Probáltam faszbuk nevet,helység megjelöléssel,de semmi!Közbe meg jött nekem a válasz,hogy igy meg ugy.Bármennyit fizethetsz,nem lesz belöle semmi.Talán ha 1-1 üzenet végén oda irnánk 1-2 számot a telo.számbol,lehet nem cenzuráznák ki.Persze a mási félnek rá kellene jönni a turpisságra.Minden esetre nemszabad fizetni 1 fillért sem érte.Márha egyáltalán valos személyek vannak.Megkell nézni a fényképeket is,elég hitvány némelyik,szerintem senki sem tesz fel 1 szar kis 1x1 cm.-es képet magárol.Azért csemegézni lehet.
2018. okt. 15. 06:08
 6/8 father60 válasza:

T. Erettflort,titkosflort.nézelödök,érdeklödök! A minap ráakadtam egy érdekességre.A két hölgy azonos,csak más ország,más tartalom. A lehuzos oldalnak mindegy.Csak azért rakom ide fel,hogy legyen bizonyiték is.Igaz a képeket tükrözték,de ugyan az.

Ez egy holland mature oldal

[link]

[link]

[link]

Ez már az érettflört.com fizetös sex csevely.lehuzás.

[link]

[link]

Remélem rá tudtok keresni.

2019. ápr. 10. 08:31
 7/8 Norbi987 válasza:

Sajnos regisztráltam és egyből jöttek az üzenetek. (Nem kávézni hívtak) de a mikor-hol? kérdésre csak kitérő válaszok jöttek. Azt hittem először,hogy automata üzeneteket kapok, de valószínűleg fizetett online munka, hogy csevegjenek veled, húzzák az időt...

"Többen" rám írtak, de mindig csak annyit, hogy válaszoljak. Aztán új kérdés, de találkozóhoz nem jutsz közelebb, ott már kitérő válaszok jöttek. Én a pajzán érett flört oldalon voltam. pajzanerettflort.com

2021. jún. 17. 20:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Van most ingyenes társkereső mint 2008-ban?
2021. jún. 19. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!