Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn kívül hol lehet még ismerkedni 30 felett?
Nincsenek ilyen helyek....- fiataloknak sem.
Normális emberek meg nem járnak bárokba... -fiatalos bulikba meg legtöbben csak szexpartnert keresnek...
Szóval tartalmas ismerkedésre nincs lehetőség.
/N
Könyvtárak, Szakkönyvtárak, Művelődési Házak - és amikor majd felépülnek - Közösségi Terek.
Úgy emlékszem, hogy néhány Közösségi Tér már meg is nyílt. Fogadnak Vendégeket/Látogatókat.
Sok Sikert Kívánok! :)
Egyházakban (imacsoportok, bibliaórák alkalmával.)
Akár a katolikus, akár a protestáns egyházak - mindegy.
(Katolikus esetében több napos lelkigyakorlat, zarándokút szervezése, szokott történni.) Vannak társkereső klubjaik.
Szentmise, úrvacsora vétel alatt is.
Egyéb közösségi alkalom: bibliai társasjáték közbeni ismerkedés.
Idegennyelvű Istentiszteletek alatti részvétel elég hasznos. (Már újabban a protestáns egyházban is.)
Író-olvasó találkozók, könyvklubok (ősszel indulnak újra.) Galéria, tárlatlátogatás, kiállítások, múzeumlátogatások.
Kifelejtettem az önkéntes munkalehetőségeket kínáló Fogadó Civil Szervezeteket.
Félelmetes Gyorsasággal találtam meg Életem Párját. (Már nem bíztam a jószerencsémben egyáltalán...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!