Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni jobb társkeresőn, vagy utcán?
Nekem a társkereső jött be.
Utcán az idősebb korosztály talált meg mindig. pl 21-23 évesen 30 -35- 40-es pasik, na kösz nem...és az utcai ismerkedést amúgy se szeretem. Én tolakodónak éreztem ha valaki vad idegen odajött hozzám akiről semmit nem tudok. Nekem a nálam fiatalabb pasik jöttek be amúgy is.
Társkeresőn legalább kicsit megismertem azt akivel később randiztam. Itt már összejöhettem olyannal akivel én akartam, és nem is voltam fenn sokáig. Csak 6 hónap. Azóta már a férjem, ő pedig csak 2 hete volt regisztrálva amikor megismerkedtünk. Ő semmi olyanról nem panaszkodott, hogy a lányok nem írtak neki vissza. 28/N - ő 25 éves.
Tudod ez egy érdekes dolog. Nyilván nekem görög isten, mert szeretem:) de amúgy, ha nem elfogultan nézem akkor átlagos.
Nincs agyon gyúrva, nincs kocsija (nem is volt), mikor megismerkedtünk mindketten otthon éltünk (szülő, testvér), suliba jártunk. Ami nekem nagyon bejött az az arca. Szerintem kifejezetten helyes, de ez is relatív. Illetve az, hogy magasnak számít. 190 centi, ami manapság ritka. Én 175 centi vagyok, de ha végigmegyek az utcán, a pasik nagyobb %-a alacsonyabb nálam....ami nálam alapból kizáró tényező.
Nekem abszolút a férjem az ideálom. Amúgy rövid sötétbarna, haja van, barna szeme, borostát visel, és bő 3 évvel fiatalabb nálam.
Hogy más lányoknak mi tetszik az meg az ő dolguk:) Nekem nem tetszik az agyongyúrt test, a szőrtelenített férfitestrészek, a kockás has, a rózsaszín, és egyéb lányos póló férfiakon, a testhez simuló nadrág, zselézett haj stb... Ha csak a külsőségeket nézzük.
Viszont tetszik ha egy férfi magas, sötét hajú, barna szemű, borostás, nem sovány, inkább van mit fogni rajta, és van egy kis pocakja is, de nem sörhas. Illetve rengeteg pozitív belső tulajdonság, amit nem sorolok fel mert itt ülhetnék holnapig...
Nem tudom, lehet benne valami, mert amikor mi megismerkedtünk 5 lányból 3 válaszolt neki, később kipróbáltam. Visszaregisztráltam a fényképével, akkor 3 nőből 2 írt vissza.
Tény hogy nekem ő volt az egyetlen, aki nem sablon üzenetet írt, hanem személyeset.
Szia!
Természetesen az utcán. Csodálatos érzés, amikor megszólítasz egy lányt, elkezdesz vele beszélgetni, és úgy búcsúztok el, hogy ad magáról elérhetőséget
Internetes társkereső nálam teljesen ki van zárva. Az a gátlásos pasiknak való.
26/F
9-es: természetesen nem. De a társkeresőn nagyon fel vannak borulva az erőviszonyok, egy csajra jut kb 5 pasi, ezért a nők felértékelődnek.
Emellett a kép sok esetben jóval kevésbé előnyös, mint amilyen az ember a való életben, és amit az ember személyesen tud a kiállásával, testbeszédével kompenzálni, az ott nincs.
Szóval aki nem egy kifejezetten jó külsejű és fotogén férfi, az jobban jár, ha személyesen próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!