Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme társkeresőn vagy itt ismerkedni? Vagy inkább személyesen jobb?
Nincs értelme, mert perverz kiéhezett matyigépek vannak csak többnyire. Tisztelet a kivételnek, de mire kiderül a turpisság általában késő.
24/F
Szerintem ne itt próbálkozz mert sok a perverz pedofil állat...
78/f
Élőben 1000xer jobb. Persze talán nehezebb is lehet ha rosszul alakult de ne a net legyen a végső tartalék. Nem jársz jól vele, plusz élőben sokkal több tapasztaltatott gyűjtesz és internet egyébként sem pontos világképet nyújt. Ugye ott bármit irkálhatsz, anonymus..
Inkább meg kell próbálni egy társaságot találni akikkel lehet bulizni vagy egyéb közös program. Esetleg bátyád ha van vagy bárki más.
Az a baj, hogy tettem fel ide GyK-re egy kérdést, ahova sok rendes(?) fiú írt, hogy Ők is hasonló gondolkodásuak, mint én stb.
Nem tudom mennyire igaz amit írtak, de még sosem ismerkedtem (tudatosan) fiúva, ezért félek, ha most belefutok sok olyan emberbe, aki megpróbál kihasználni, akkor az egy életre elveszi a kedvem az ismerkedéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!