Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni jobb társkeresőn, vagy utcán?
Figyelt kérdés
haverokkal próbáltuk társkeresőn, de botrányos. Nem vagyunk a legalja, de nem is nézünk ki kockahasú férfimodellnek. Akármit ír, akármilyen őszintén közeledik, akármilyen jó képeket tesz ki magáról, durva mennyire felszínesen ítélkeznek. Válszra sem méltatnak. Hangsúlyozom nem a fürdőszobában pucsítós kislányokra írunk. Rendesnek tűnő nőkre. És speciel nem érdekel mekkora melleket dob az arcomba a képeken. Rendes, nagyon kevés ott sajnos. Voltak randijaim de katasztrófa, és mindig lekoptattak, amikor nekem kllett volna. Valaki momdta, hogy utcán nagyob az esélye a sikernek, mint társkeresőkön. Több a rendes nő. Nem diszkókra és nem szórakozóhelyekre gondolok, szimplán utcán, nem betanult buta szövegekkel, ami menő manapság. Szerintetek, tapasztalatok?2015. jan. 21. 17:19
11/12 A kérdező kommentje:
nah, normális igények, nagyon helyes:) érdekes, mert 192 centi vagyok, és kékes, szürkés szemü (konkrétan: kék, szürke, zöldes, belül barna), mégsem pisilik össze magukat a lányok:/ inkább pozitív belső tulajdonságokra gyúrok, és sokat olvasok. Ohh és 10-9 ember fizetne a humoromért, legalábbis ezt mondják. de jó látni, hogy vannak, akiknek normális igényük van.
2015. jan. 21. 21:02
12/12 anonim válasza:
Nekem társkeresőn,mert zárkózottabb vagyok,utcán meg tolakodás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!