Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a férfiak ilyen képekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a férfiak ilyen képekkel a társkeresőn még lehetnek normálisak?

Figyelt kérdés

Társkereső oldalakon szoktam látni férfiakat, akik öltönyben-nyakkendőben vannak, sőt, telefonálnak is, mint a fontos emberek, olyat, aki profi fotózáson nagyon kacéran néz a kamerába, úgymond tudja magáról, hogy jól néz ki, illetve olyat, aki mutogatja az izmait, félmeztelenül feszít.

Belőlem ez viszolygást vált ki, de aki tapasztalt légyszi erősítsen meg, hogy ezek között tényleg van-e normális vagy sem. Mert én az előítéleteim szerint legszívesebben kiszűrném az ilyet.

Egyébként a másik visszatetsző dolog, amikor csak napszemüvegben van róluk kép és nem látom az arcvonásaikat, de ez talán nem kelt bennem annyira negatív benyomást mint a fentiek.

2020. aug. 24. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Inkább örülök ha egy férfi használja azokat profi fotókat, amiket a munkahelyén csináltak (ilyen lehet az öltönyös vagy egyéb más beállított) mintsem valami 20 éves képet rakjon fel, ami olyan rossz minőségű, hogy azt se látom hogy kopasz vagy vállig érő haja van :D
2020. aug. 24. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az ilyenek gázok, mert már rögtön első benyomásnak is egy szerepet tol az ember arcába. Persze más kérdés, hogy vannak nők, akiknek erre van igényük, mert mégis mit vegyenek észre egy jóképű, de teljesen átlagos gyerekben egy fotón? Abból is van 1000...Nehéz dolog ez, fotón kb lehetetlen megtalálni az aranyközéputat a magamutogatás és szürke egérség közt.
2020. aug. 24. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

A társkeresőkön nemigen vannak normális emberek. Fotók szempontjából is 2 véglet van: vagy szuperül beállított, de abszolút nem természetes képek, vagy spontán, de semmire nem jók, pl 5 kilométerről, háttal, nagykabátban.

a kevencem amikor baráti társaság van a képen, oszt találd ki, hogy melyik a hirdető. Tipp: célszerű a hétköznapi életben megnézni a kiszemeltet, mert így nem ér csalódás. Nem tud hazudni a súlyáról, magasságáról, stb. Rólam is van 1 db nagyon menő öltönyös kép, kár, hogy az életben soha nem hordok öltönyt. :)

2020. aug. 24. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Nő vagyok és sosem társkeresőztem, de számomra logikus,hogy olyan képet tesznek ki ami előnyös. Rólam pl. nagyon ritkán készül előnyös fotó spontán, viszont voltam már fotózáson ahol a profi fotós pontosan tudta hogy állítson be ahhoz,hogy ne mű és ne előnytelen legyen, de a valódi arcomat mutassa.

Semmi bajom nincs az öltönyös/telefonálós képpel (bár a telefont hagyhatná), ha saját magát adja,olyan munkakört tölt be ahol ez a munkaruhája. A telefont kihagyhatná de ha spontán fotó akár maradhat is.

Ha viszont a hétköznapokban teljesen más, köze nincs az öltönyhöz, még véletlenül se olyan a mosolya/temperamentuma ami a képről sugárzik...hát olyan már ne legyen.

A napszemüveggel nincs bajom,nyáron, vagy télen, vakító hóban, rólam se kerül le.

Ha viszont zárt helyen,pl bulihelyiségben,sötét este készül valakiről ilyen fotó már visszatetsző.

Számmora- társkeresőtől függetlenül- akkor előnyös egy fotó ha az természetes. Lehet akár profi fotó, vagy spontán készült, de az illető valódi arca jöjjön le róla.

A félmeztelenül feszítős izmos képeken szereplők a valóságban is ezt a külsőt tartják fontosnak, Ők nekem nemigazán jönnek be.

2020. aug. 24. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak ilyen képek fent, mert ha én Átlag Jóska felteszek egy képet, ahogy a kertben játszok a kutyámmal, akkor a velem szóba elegyedő nők száma erősen a nullához konvergálna.
2020. aug. 24. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!