Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívan társkeresőző nők! Hány emberrel sikerült normálisan elbeszélgetni társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Normális alatt értem a bájcsevegésen és kötelező kérdezz-feleleken túlmutató, tartalmas, élvezetes beszélgetést.
Férfiként azt tapasztalom, hogy az összes beszélgetés 2-3%-a ilyen. Talán kétszer ennyivel sikerül találkozót leszervezni, de ott is csak azokkal tudok normálisan beszélgetni, akivel előtte cseten is ment.
Kíváncsi lennék a másik oldal tapasztalataira. Milyen nálatok ez az arány? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Férfiak is írhatnak.
2019. jún. 28. 14:30
1/4 anonim válasza:
ha meg tudjuk határozni mi a normális már tudunk is normálisan beszélgetni
2/4 anonim válasza:
Az oldalon, vagy utána, személyesen. Mert ott nem igazán folyik beszélgetés, én legalábbis nem húzom sokáig, kknt is van, hogy nem levelezőpartnert keresek.
Találkozáson kb. 1%. Ebből az egy százalékból egyszer lett is párkapcsolatom.
3/4 anonim válasza:
Én kb. 5 éve társkeresőztem egy évig. Fél évig voltam fent egy magyar oldalon, ott senkivel nem sikerült értelmesen beszélgetni, de eleve kevés felhasználója volt az oldalnak és csak fogyott, leáldozóban volt már akkor. Aztán újabb fél évig voltam fent egy nemzetközi társkeresőn, ahol viszont valószínűleg az idegennyelvi szűrő miatt eleve a műveltebb magyarok voltak jelen. Ott sok jó párbeszédem volt, de ha mindenkit beleszámítunk, aki írt, akkor nem jön ki jó arány, mondjuk úgy 15-20%. Sajnos hiába volt jó bemutatkozásom, plusz eleve egy csomó dolgot meg lehetett adni, hogy mik a prioritásaim, milyen emberek írjanak, egy csomó igazán korlátolt jóember is írt, általában négerek és arabok borzalmas angol helyesírással, hogy kb. már a megszólítást se tudták úgy megfogalmazni, hogy ne ugorjak ki tőle az ablakon. Ettől függetlenül mindenkinek udvariasan válaszoltam, egyszer. Ennek a 15-20%-nak meg többször is. Van aki azóta is fb. ismerősöm, pedig sose találkoztunk, mert hamar megállapítottuk, hogy nem egymást keressük, de mivel értékeltük a másik személyiségét, ezért nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Többekkel voltam így, hogy az gyorsan kiderült, hogy párkapcsolatban nem lennénk jó partnerek, de attól még tök jót leveleztünk sokáig, pusztán intellektuális igény miatt.
4/4 anonim válasza:
Nőként is hasonló az arány, de szerintem ez nem baj... már rég nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszem és nem is akarok olyannal találkozni, akivel nem indul el egy tartalmasabb beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!