Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresőket próbálnátok ki?
Figyelt kérdés
Volt már valaki aki ott találta meg élete párját?2019. jún. 25. 09:38
1/8 anonim válasza:
Nekem volt onnan 3éves kapcsolatom,több baratnomnek is onnan van párja ami még tart a kapcsoalt,meg néhány kolleganőnek is.
:) nem lehetetlen
2/8 A kérdező kommentje:
#1 te melyiket használod? Esetleg ismeröseid?
2019. jún. 25. 09:48
3/8 anonim válasza:
Én a randivonalat tudom ajánlani.
Barátnőmnek meg a sztereotípiával ellentétben a tinderről lett komoly kapcsolata :) Szval próbálkozni kell
Jah és 31vagyok ,Nemtudom milyen korosztályban keresel nő/férfi vagy az se mindegy :)
4/8 A kérdező kommentje:
18 vagyok, és max 30éves társat keresek,a randivonalt próbáltam de nekem nem vált annyira be.. most a puncs-al próbálkozok..
2019. jún. 25. 09:54
5/8 anonim válasza:
Ilyen a fiatalon a puncs Nemhiszem jo ,inkább akkor Tinder.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd lehet kipróbálom..
2019. jún. 25. 09:57
7/8 anonim válasza:
Olyat, amin vannak 50 éves kor alatt vidékiek is. Momentán az van, hogy ha nem Budapesten vagy a 3 legnagyobb egyéb városban vagy, akkor találsz 3 embert, azok is 40 éve fent vannak, és csak fórumozgatnak a többi hasonlóval, nem keresnek senkit.
8/8 anonim válasza:
Próbáld ki nyugodtan akármelyiket. Végülis azért áll a rendszer és azért nyílik egyre több és több platform, mert van kereslet rá bőven.
Viszont ha csak azért nincs párod, mert félénk vagy és társadalmilag kissé szeparált az életed.. akkor ne várj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!