Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, akár fizetős társkeresőket tudtok?
Én randivonalon vettem egy éves előfizetést még tavaly nyáron.
Kb a lányok 90%-a olyan, hogy több mint két hete be se lépett. Kb 50 csajra írtam abból jó ha 3 válaszolt. Egyel randiztunk párszor aztán kiderült, hogy full csóró a csaj és le akart volna húzni pénzzel. Szal nekem egyelőre felejtős a dolog. Tinderen meg badoon meg kb felesleges is nézni, mert nagyobb a konkurencia plusz sok a csaj aki csak egónövelés miatt van fent.
Kiemeltem a kérdést, mert várok még ötleteket. A Twoo-n is ugyanúgy nem divat válaszolni, mint az általam felsorolt oldalakon. Ezért is mondom, hogy az sem baj, ha fizetős, csak ne komolytalan nők legyenek ott. Ez a Boldogságom úgy 50-től felfelé tűnik használhatónak igazság szerint, én viszont feleennyi vagyok.
Randivonallal kapcsolatban pont ugyanezt tapasztaltam én is. Az oldal jó lenne, ha a júzerek is jók lennének... A legszarabb társkereső viszont mind közül az ÉLET továbbra is. Már ha ez nem egy rövidítés lenne (a nagybetűk alapján), ami esetben elnézést kérek.
beszamolok.hu
Ott legalább kapsz valamit a pénzedért. A társkereső oldalakon csak levesznek pénzzel vagy, ha úgy jobban tetszik..jól átbaxnak a palánkon:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!