Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, akár fizetős társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, akár fizetős társkeresőket tudtok?

Figyelt kérdés
Hajlandó lennék havi néhány ezer forintot rászánni arra, hogy ne legyen tele az oldal komolytalan, válaszolni sem hajlandó nőkkel és spambotokkal. Amiken már szétnéztem: Párom, Randivonal (ez volt az egyetlen, amin elő is fizettem), Csajok és Pasik, Badoo, OkCupid, Tinder, Első Találkozás. Fillért se ért egyik se, válaszolni nem sűrűn méltattak a csajok és nagyjából 2 év alatt nulla sikerélmény ért. Ebből gondolom, hogy időszerű lenne valami olyan oldalon is próbálkozni, ahol a fizetési kötelezettség előszűri a felhasználókat.
2019. jún. 21. 14:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
rosszlanyok.hu
2019. jún. 21. 14:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Annyira tudtam... 6 éve még talán vicces volt, 2019-ben már kevésbé.
2019. jún. 21. 14:49
 3/17 anonim ***** válasza:
2019. jún. 21. 14:56
 4/17 Fruzs33 ***** válasza:
Twoo
2019. jún. 21. 15:59
 5/17 anonim ***** válasza:
19%
ÉLET.
2019. jún. 21. 16:00
 6/17 anonim ***** válasza:
54%

Én randivonalon vettem egy éves előfizetést még tavaly nyáron.

Kb a lányok 90%-a olyan, hogy több mint két hete be se lépett. Kb 50 csajra írtam abból jó ha 3 válaszolt. Egyel randiztunk párszor aztán kiderült, hogy full csóró a csaj és le akart volna húzni pénzzel. Szal nekem egyelőre felejtős a dolog. Tinderen meg badoon meg kb felesleges is nézni, mert nagyobb a konkurencia plusz sok a csaj aki csak egónövelés miatt van fent.

2019. jún. 21. 17:48
 7/17 A kérdező kommentje:

Kiemeltem a kérdést, mert várok még ötleteket. A Twoo-n is ugyanúgy nem divat válaszolni, mint az általam felsorolt oldalakon. Ezért is mondom, hogy az sem baj, ha fizetős, csak ne komolytalan nők legyenek ott. Ez a Boldogságom úgy 50-től felfelé tűnik használhatónak igazság szerint, én viszont feleennyi vagyok.

Randivonallal kapcsolatban pont ugyanezt tapasztaltam én is. Az oldal jó lenne, ha a júzerek is jók lennének... A legszarabb társkereső viszont mind közül az ÉLET továbbra is. Már ha ez nem egy rövidítés lenne (a nagybetűk alapján), ami esetben elnézést kérek.

2019. jún. 25. 16:00
 8/17 anonim válasza:
puncs.hu de komolyan:D
2019. jún. 25. 16:13
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem randivonalon volt előfizetésem, de többet se. Elég hülye talál meg ingyen is (60+, 25-, családosok, pénzért v. ingyen szexelők, sablonlevelesek, azik meg is írják, hogy sablonlevelet, írtak, stb.), a "jók" meg úgysem írnak (vissza sem, pedig nőként írtam). Ezeket ingyen is megkapom, nem hiányzik, hogy fizessek is a hülyeségért, meg hogy szívják az energiámat.
2019. jún. 25. 16:25
 10/17 anonim ***** válasza:

beszamolok.hu

Ott legalább kapsz valamit a pénzedért. A társkereső oldalakon csak levesznek pénzzel vagy, ha úgy jobban tetszik..jól átbaxnak a palánkon:))

2019. jún. 25. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!