Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, akár fizetős társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, akár fizetős társkeresőket tudtok?

Figyelt kérdés
Hajlandó lennék havi néhány ezer forintot rászánni arra, hogy ne legyen tele az oldal komolytalan, válaszolni sem hajlandó nőkkel és spambotokkal. Amiken már szétnéztem: Párom, Randivonal (ez volt az egyetlen, amin elő is fizettem), Csajok és Pasik, Badoo, OkCupid, Tinder, Első Találkozás. Fillért se ért egyik se, válaszolni nem sűrűn méltattak a csajok és nagyjából 2 év alatt nulla sikerélmény ért. Ebből gondolom, hogy időszerű lenne valami olyan oldalon is próbálkozni, ahol a fizetési kötelezettség előszűri a felhasználókat.
2019. jún. 21. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szivkuldi.hu, ez ingyenes de idősebb a korosztály, inkább 40+.
2019. jún. 25. 17:32
 12/17 A kérdező kommentje:

@8

Ha lenne annyi... vagy úgy egyáltalán bármennyi pénzem, nagyon valószínű, hogy most nem lennének társkeresési problémáim.

@9

El tudom képzelni mondjuk, kik azok, akiknek magától ír egy nő. Ha bejött a tippem, akkor nem lep meg, hogy ők nem írtak vissza... Egyébként kb. ugyanezt tapasztaltam, annyi különbséggel, hogy valami 50 elküldött levélre érkezett... 4 válasz talán? Ja nem, 5. Ebből 2 egyetlen levélváltás után eltűnt, az egyik kitalálta, hogy neki én messze lakok (tipikus pesti...), a negyedikről 3 szót nem tudott helyesen leírni, az ötödik meg akkor tűnt el, amikor elmondtam neki, hogy éppen nincs munkahelyem. Azelőtt is volt és azóta is van, de az már kit érdekel ugye. Ja, jöhet a csattanó? A múltkor regisztráltam még egyszer, ezúttal fizetés nélkül, csak hogy szétnézzek, mi a felhozatal - ötből négyet egy évvel később is láttam. :DDDD Megérdemlik az ilyenek, hogy egy életre egyedül maradjanak (hacsak nem animátorok üzemeltette belsős kamuprofilok). Száz szónak is egy a vége, pont az ilyen komolytalanok kiszűrése miatt invesztálnék akár némi pénzt is a dologba.

@10

Az király, csak én nem úgy akarom elveszteni a szüzességemet, hogy fizetek érte. Mármint fizetni így is meg úgy is fogok, csak nem konkrétan a műsorért. Mondjuk tetszenek ezek a kritikák. Annyira szürreális, hogy egy ilyen oldal létezik. :D

@11

Jé, ezt is ismerem! Pár éve nézegettem az oldalt, akkoriban 3 profillal találkoztam. Kettő azóta is itt van ugyanúgy, ahogy volt X éve. Azonkívül olyan nők vannak itt olyan helyesírással, hogy... hű, nem. Ha már hirdetjük magunkat, adjuk már meg a módját 'sszameg. Még egy érv a fizetős oldalak mellett, ott talán annyi virtuális igényességet összekaparnak maguknak az emberek, hogy ne a legnagyobb hulladék képet tegyék ki magukról és átnézzék, amit leírtak, ha már pénzük forog benne. (Ó, ebben a pillanatban megpillantottam előző munkahelyemről egy diákcsajt az oldalon. :D ) Na mindegy, azért köszönöm a tippet és a szándékot!

2019. jún. 26. 08:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Ismét kiemeltem a kérdést, mert sajnos még mindig nem találtunk valamire való társkeresőt. Korábban említettek nekem egyet, valami Q-val kezdődő nevűt, de nem ugrik be...
2019. júl. 2. 19:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Elittárs.
2019. júl. 2. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ennyire görcsösen keresni és jobb a véletlenre, szituációkra bízni az egészet. A társtalálás a szerencsén múlik, hisz a szerelem is csak úgy jön ezért se érdemes erőltetni.

Egy párszor előfizettem randivonalra és elittársra, de soha többet. Nagyon személytelen volt, egy találkozásnál se éreztem azt a pluszt és eléggé számon kérőek voltak. Falra mászok az ilyen mivel foglalkozol féle kérdésektől, a természetes beszélgetéseket írtják ki az emberből ezek az oldalak. Elég megnézni a randivonalon a kit keres adatokat. Tényleg attól az 1-2 év korkülönbségen, 5-10km távolságon és meghatározott végzettsén múlik a szerelem és a szeretet? Milyen szeretet ez?

Tehát több év netes tapasztalatom után senkinek se ajánlom a fizetős netes ismerkedéseket! Jobb a véletlenre és a szituációkra hagyni a pártalálást!

2019. júl. 3. 10:44
 16/17 A kérdező kommentje:

@14

Sznobéria sok pénzért. Sajnos el tudom képzelni, milyen a felhasználóbázisa egy társadalmi státuszra és vagyonra épülő oldalnak. Mondom úgy, hogy nekem is van diplomám... amivel szarul keresek és aminek az életben nem veszem hasznát, de van.

@15

Ez papíron szép és jó, csak én már 26 éve várom ezt a véletlent. Emberek közé nem járok és nem is nézek ki jól, úgyhogy a reményem utolsó bástyája az online társkeresés (az ottani 1% esély pont 1%-kal több, mint amennyivel élőben szembesülök).

2019. júl. 3. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó hát egy próbát megér, lehet szerencsésebb leszel, mint én. Annakidején én is hasonlóan kétségbe esetten álltam hozzá, de rájöttem, hogy ez inkább árt, mint használ. Lekell szarni mindenféle társadalmi elvárásokat. Azt is, hogy esetleg nem olyan a külsőd, mint mondjuk egy filmsztárré. Egy normális nő nem csak a küllemet nézi. Megtanultam kritikusan nézni a világra és most már csak azt csinálom amiben örömömet lelem.
2019. júl. 4. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!