Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek, ezekkel a képekkel milyen esélyeim lehetnek társkeresőn?
Az érdekelne, hogy melyik kép mit sugal számotokra, melyik gáz, melyiket lenne érdemes egyedüli képként használni vagy éppenséggel milyen képet kellene csinálnom, ami jobban hatna rátok.
Szerintem vagy az első, vagy az utolsó!
21\l
Az első kettő és az utolsó mondjuk átlagos, ezek közül bármelyik vállalható egy ilyen oldalon.
Homályos képet ne tegyél fel, meg olyat se, amin úgy nézel ki, mint aki most verekedett és jól bemostak neked.
A bunyós csoportkép ötletes, de nem ilyen helyre való.
A hátad senkit sem fog érdekelni, az megint nem ilyen helyekre való kép.
elsőt profilképnek
utolsót mellékletnek
Szerintem jó ötlet minél több képet felrakni. Mondjuk az elsőt profilképnek, de a többit is érdemes használni, amelyik jellemző rád...
Egyszer olvastam arról, hogy a nők a képorientált társkeresőkön (pl. Tinder) a különböző élethelyzeteket ábrázoló képekből tudnak következtetni az illető személyiségére, stílusára, ezért kimondottan szeretik, ha minél több és minél sokszínűbb a képek választéka.
Pszichológialag is indokolt a többféle kép, hiszen ha csak egy beállított profilképet látnak, az alapján nem tudják beleképzelni az illetőt a saját életükbe, a hétköznapjaikba. De ha szabadidős képeket látnak, akkor az agy beindul, és képzeletben már látja a nő, hogy ő is részese ennek a szabadidőnek. Aztán vagy tetszik neki, vagy nem, de mindenképpen jó szűrő, nagyobb eséllyel találsz hozzád illő társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!