Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek, ezekkel a képekkel milyen esélyeim lehetnek társkeresőn?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy melyik kép mit sugal számotokra, melyik gáz, melyiket lenne érdemes egyedüli képként használni vagy éppenséggel milyen képet kellene csinálnom, ami jobban hatna rátok.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 16. 23:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
koszi. mara eleg volt az internetbol
2015. jún. 16. 23:06
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy az első, vagy az utolsó!

21\l

2015. jún. 16. 23:11
 3/20 anonim ***** válasza:
Utolsó
2015. jún. 16. 23:12
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Most nem azért, de a biliárdoson úgy festesz, mint aki szarni készül, de szorulása van, ésa dákóba kapaszkodik. :D
2015. jún. 16. 23:14
 5/20 anonim ***** válasza:

Az első kettő és az utolsó mondjuk átlagos, ezek közül bármelyik vállalható egy ilyen oldalon.

Homályos képet ne tegyél fel, meg olyat se, amin úgy nézel ki, mint aki most verekedett és jól bemostak neked.

A bunyós csoportkép ötletes, de nem ilyen helyre való.

A hátad senkit sem fog érdekelni, az megint nem ilyen helyekre való kép.

2015. jún. 16. 23:34
 6/20 anonim ***** válasza:

elsőt profilképnek

utolsót mellékletnek

2015. jún. 16. 23:42
 7/20 anonim ***** válasza:
Első és utolsó.
2015. jún. 16. 23:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Harmadik.
2015. jún. 16. 23:56
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó ötlet minél több képet felrakni. Mondjuk az elsőt profilképnek, de a többit is érdemes használni, amelyik jellemző rád...

Egyszer olvastam arról, hogy a nők a képorientált társkeresőkön (pl. Tinder) a különböző élethelyzeteket ábrázoló képekből tudnak következtetni az illető személyiségére, stílusára, ezért kimondottan szeretik, ha minél több és minél sokszínűbb a képek választéka.

Pszichológialag is indokolt a többféle kép, hiszen ha csak egy beállított profilképet látnak, az alapján nem tudják beleképzelni az illetőt a saját életükbe, a hétköznapjaikba. De ha szabadidős képeket látnak, akkor az agy beindul, és képzeletben már látja a nő, hogy ő is részese ennek a szabadidőnek. Aztán vagy tetszik neki, vagy nem, de mindenképpen jó szűrő, nagyobb eséllyel találsz hozzád illő társat.

2015. jún. 17. 00:22
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb vállalható, profilképnek az elsőt vagy másodikat javasolnám. Ezen kívül én a természetes, hétköznapi képeket tenném fel a helyedben (vízipipa, biliárd), egyből a hobbidra/szokásaidra és társasági életedre is lehet belőle következtetni. A bevert képű és a verekedős inkább vicces, de ezt én inkább privátban küldeném el, ha a helyzet megkívánja. Amin háttal vagy, annak a többivel együtt nincs sok értelme, ha nem akarnál magadról arcképet feltenni, csak egy nehezen azonosíthatót, akkor javasolnám egyedüli képnek. Az utolsó pedig nekem nem tetszik. Nagyon próbálsz rajta macsó lenni, belőlük pedig kösz, nem kérek.. persze mások már írták, hogy nekik pont az esetük, úgyhogy döntsd el, szeretnél-e ilyen benyomást tenni, és tény belátásod szerint.
2015. jún. 17. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!