Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, h az "elit társkeresőn" még a kapott üzeneteket is csak havi díjfizetés ellenében lehet megtekinteni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 21:33
2/9 A kérdező kommentje:
akkor inkább törlöm is magam, köszi! :)
2015. jún. 5. 21:50
4/9 anonim válasza:
Így van. Pont tegnap szembesültem én is vele. N
5/9 A kérdező kommentje:
az én egyetemista pénztárcám sajna nem elég elit akkor ehhez :DD 24L
2015. jún. 5. 22:09
6/9 anonim válasza:
Ha csak ez lenne a gond vele! olvasgass itt:
homar.blog.hu/tags/elittárs
7/9 A kérdező kommentje:
gondoltam, h adok egy esélyt Ámor nyilának, de akkor erről ennyit :DD
2015. jún. 5. 23:33
8/9 anonim válasza:
Én voltam olyan hülye h olyannyira adtam eselyt amornak h kifizettem 1 honapot. Gondoltam vizsgaidoszakban ha ugysem mozdlok ki jol johet. Nagy szar az egesz!
9/9 Karesz6969 válasza:
Inkább csetelj az ingyen van és nem a pénztárcád a mérvadó, hogy mennyi arra érdemes emberrel beszélsz. A legtöbb u.n. társkereső oldalon csak az a fontos mennyire tudnak lehúzni a sok korlátozás feloldásával ami ugye pénzbe kerül de a siker rendszerint elmarad mert sok arc ott beépített ember.....csak ha nem tudtad volna:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!