Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van az, hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy csak az elit/diplomas pasikat erdeklem?

Figyelt kérdés

Okosnak tartom magam, vannak celjaim, tudom mi szeretnek lenni.

Koromhoz kepest ertelmesebb vagyok, mint a barati koreimben levok tobbsege. De persze ez csak a tanulmanyaimban van igy. Marmint a valo eletben porgos vagyok, minden hulyesegbe benne vagyok amit a barataimmal talalunk ki. Tehat aki nem ismer az azt gondolna, hogy egy hulye vagyok. Igen, de jo ertelemben.

Par honapja tobb fiu is akadt aki akart valamit tolem, pedig eddig egy fiunak sem keltettem fel az erdeklodeset. Gondoltam miert ne? Mint kiderult szinte mindegyik olyan komoly, elvont tipus. Tehat csak a munkanak szentelik az eletuket. Nincs humoruk, nem nevetnek a vicceken. En az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni. Mit tegyek annak erdekeben, hogy valami belevalo porgos fiunak is felketsem az erdeklodeset?

2015. ápr. 3. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél vissza az egódból!
2015. ápr. 3. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet hogy tanulsz,de az emberekhez való hozzáálásod nulla
2015. ápr. 3. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Fogyjál le 90 kiló alá.
2015. ápr. 3. 11:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Harmadikon jót röhögtem. :D
2015. ápr. 3. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy tisztában a szavak jelentésével, szóval erősen kétlem, hogy okosabb vagy az átlagnál...

A diplomás nem egyenlő azzal, hogy nincs humora, és csak a munkának él, az elit meg végképp nem. Ezt én inkább mnunkamániásnak nevezném, és humortalannak.

2015. ápr. 3. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, kedves kérdező, mond honnan írsz :D.

Csak mert gondolom ékezetes billentyűzet híján nem M.O.-ról ?

Kíváncsivá tetté :D.

2015. ápr. 3. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Az elit és a diplomás között van egy óriási különbség. Ma már majdnem mindenki diplomás. Annyi pénze viszont nagyon keveseknek van, hogy elitnek lehessen nevezni őket. Tanuld meg a különbséget.

Tudod mi szeretnél lenni? Remélem nem ez a legnagyobb érdemed, mert akkor nincs mire büszkének lenned.

Egy fiatal, buta, beképzelt p!csának tünsz!

2015. jún. 7. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Oda vagyok a jó értelem-ben örült okos nőkért.

https://www.youtube.com/watch?v=qbc2qqbdVxA

2015. jún. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!