Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan társkeresőkről, mint pl diplomás társkereső, elit társkereső oldalakról?
Véleményem szerint ezen oldalak két ismerkedni vágyó tábort fognak összegyűjteni. A férfiak részéről azokat, akik csak anyagi jólétükkel, presztízsükkel tudnak villogni, semmi mással nem képesek nőt meghódítani, személyiségük sekélyes. A nők részéről szintén a sekélyesebb fajta fog odagyűlni, mégpedig az aranyásók, akik egyszerűen anyagi jólét után kutatnak egy pénzes pasas formájában. Így zsák a foltját alapon e két sekélyes lelkületű tábor szépen egymásra fog találni. Mindeközben az egésznek adnak - szokásukhoz híven - egy sznobos, übermensch csomagolást.
Mondom ezt mint szintén diplomás, csak engem az anyagiak, külsőségek nem motiválnak.
Szerintem rohadt jó ötlet. Bánom, hogy nem én találtam ki.
-Te Jani, miből lehetne legjobban megélni?
-Nemtudom, valami netes oldal kéne, mint a teveclub.
-Te várj akkor valami szélesebb korosztályra kéne, de lehetőleg olyan amivel alig van meló.
-Aaaa megvan Sanyi, csináljunk társkeresőt.
-Ammegminek? Abból annyi van, mint a ház.
-Nemérted? Csinálunk olyan társkeresőt amilyen még nem volt.
-Jó de milyet? van már szexes, van már korosztályos, még etnikai is.
-Áhá kimaradt egy. A vég-zett-ség. Namármost mit hajtogat mindenki? Túl sok a diplomás. Ezért van az a keretszámcsökkenéses izé is amiért a retkes pizzát nem bírták kivinni. Na ha sokan vannak, akkor abból tuti lesz pénz. Átkopizunk néhány profilt a rosszlányokról és elindul az egész, a sok gyökér beveszi.
-Baszod Jani, zseni vagy! Tudodmit? Feltétlenül pakold tele ilyen seggnyalós stílussal, a diplomával sokan szeretik, ha fényezik őket: pl. nevezd őket elitnek ilyesmi, és azt hiszik kiváltságosok.
-Jóóó meglesz, akkor én bérlek szerót, te keress képeket jó nőkről.
Megmondom őszintén, én regisztráltam. Nem azért, mert a diploma számít, de van egy olyan perverzióm, hogy én az agyi kapacitások alapján szelektálok elsősorban, és mivel hagyományos társkeresőn rendszeresen olyanok jelentkeznek, akik két- háromszavas mondatokban kommunikálnak, az is tele van helyesírási hibákkal, ezért gondoltam, hátha itt kevesebb ilyen akad.
Nyilatkozni nem tudok az oldalról, mert használni nem használtam, ugyanis maga a regisztráció is rengeteg időt vesz igénybe... egy hosszú személyiségteszttel indul, ami már eleve előny a többi, hasonló társkeresőhöz képest.
Mindenesetre a regem maradt félig kitöltetlenül hetek óta... maradok inkább a csetelésnél, ahol inkább a saját szempontjaim alapján tudom kiszűrni, hogy ki hozzám való és ki nem (végzettséget még soha, senkitől nem kérdeztem amúgy).
"hagyományos társkeresőn rendszeresen olyanok jelentkeznek, akik két- háromszavas mondatokban kommunikálnak"
Ez nem igaz. Ott is vannak rendes lányok, akik tudnak írni és lehet velük normálisan beszélgetni. Ezekkel a diplomásokkal csak a szublimációról vagy az analízisről lehet tárgyalni, de egy csomó jó dologból nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!